Een Magento 2 webshop laten bouwen

Magento 2 webshop

Elham - 5 minuten leestijd

Er is geen ander platform die bedrijven en ontwikkelaars zoveel vrijheid geeft als Magento 2. Het webshop platform, dat in 2015 is gereleased, is ten opzichte van zijn voorganger, Magento 1, nog makkelijker te beheren en zijn de modules sterk verbeterd. In dit artikel leggen wij uit wat Magento 2 te bieden heeft.

Magento 2

Magento heeft in vergelijking met Lightspeed of Shopify een gratis open source versie. Het E-commerce platform heeft een enorme community. Wereldwijd zijn 150.000 developers actief waardoor het altijd actueel en dynamisch is. Waar andere platformen een limiet hebben kun je met Magento 2 grote webshops bouwen met een enorm aantal aan producten. Het heeft zich ontpopt tot een zeer schaalbaar, gebruiksvriendelijk en vooral veilig plaform. Met name nieuwe technieken en een vernieuwd bestandsstructuur maken het nog veiliger. De ‘Marketplace’ biedt een breed scala aan professionele themes. Daarnaast is er ook veel ruimte voor maatwerk bij Magento 2.

Hiermee is een gecertificeerd en ervaren team van ontwikkelaars in staat om de ultieme klantervaring op te zetten voor jouw bezoekers.

Voordelen van een Magento 2 webshop

We zetten de grootste voordelen voor je op een rijtje.

Zoals je leest zijn wij behoorlijk enthousiast over Magento 2 en willen we je graag helpen bij het beantwoorden van al jouw Magento 2 vragen. Wil je meer weten over een Magento 2 project dat wij gebouwd hebben? Kijk dan naar Fairboost 3D Configurator. Wil je net als Fairboost een ideale bezoekerservaring creëren voor je doelgroep. Dan kan dat met Magento 2, wij helpen je graag!

Sfeerplaat voor de 3D Configurator met Magento en Three.js

Projecten met Magento 2

Benieuwd naar wat we zoal gedaan hebben in en met Magento 2?

Projecten bekijken

Wil jij dé perfecte webshop met Magento 2?

Wij kunnen die voor jou bouwen!

Neem contact op