Sfeerplaat met oranje volkswagen auto

Een nieuwe Auto Hoogenboom website voor beter resultaat

De opdracht

Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom onderweg met de ambitie om de beste en meest klantvriendelijke merkdealer te zijn en blijven in de regio Rotterdam.

Om deze ambitie waar te blijven maken hebben we van Auto Hoogenboom de opdracht gekregen om de nieuwe huisstijl om te zetten naar een compleet vernieuwde website. Waarbij de meest belangrijke speerpunten de gebruiksvriendelijkheid en het tonen van de juiste content op het juiste device waren. De website hebben wij dynamisch en modulair opgebouwd middels het Craft Content Management Systeem (CMS). Op deze manier hebben wij het voor Auto Hoogenboom eenvoudig gemaakt om de content up-to-date bij te houden.

Auto Hoogenboom website gemaakt met Craft CMS, Ajax en Bootstrap.

Design system

Gebruiksvriendelijkheid staat bij de website van Auto Hoogenboom hoog in het vaandel. Het ontwerp is verfrissend en de navigatie is simpel maar doeltreffend, met slechts enkele muisklikken ben je precies daar waar je zijn wilt. Door de naadloze aansluiting van de front-end met het Craft CMS, is het eenvoudig om direct inhoudelijke wijzigingen toe te passen. Ook meten we actief het gebruik van de website, waardoor we de gebruiksvriendelijkheid optimaal kunnen waarborgen

Resultaat

Met een doorlooptijd van ongeveer zes maanden is de nieuwe website van Auto Hoogenboom opgeleverd. Maar, hier is het niet bij gebleven. Momenteel blijven we bezig met het verbeteren van de website waardoor deze steeds gebruiksvriendelijker wordt en de online bezoeker beter kan bedienen.

Bekijk website
Portretfoto van Thomas Soederhuijsen

Thomas Soederhuijsen

Onze online positionering is niet alleen technisch verbeterd, maar presteert ook nog eens beter!

ook een gebruiksvriendelijke website met cms?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op