Een nieuwe website voor beter resultaat

De opdracht

Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom onderweg met de ambitie om de beste en meest klantvriendelijke merkdealer te zijn en blijven in de regio Rotterdam.

Om deze ambitie waar te blijven maken hebben we van Auto Hoogenboom de opdracht gekregen om de nieuwe huisstijl om te zetten naar een compleet vernieuwde website. Waarbij de belangrijkste speerpunten de gebruiksvriendelijkheid en het tonen van de juiste content op het juiste device waren.

Design system

Gebruiksvriendelijkheid staat bij de website van Auto Hoogenboom hoog in het vaandel. Het ontwerp is verfrissend en de navigatie is simpel maar doeltreffend, met slechts enkele muisklikken ben je precies daar waar je zijn wilt.

Ook het opnemen van contact is eenvoudiger gemaakt. Met slechts één druk op de knop ben je in staat om contact op te nemen met Auto Hoogenboom. We meten actief het gebruik van de website, waardoor we de gebruiksvriendelijkheid optimaal kunnen waarborgen.

Resultaat

Met een doorlooptijd van ongeveer zes maanden is de nieuwe website van Auto Hoogenboom opgeleverd. Maar, hier is het niet bij gebleven. Momenteel blijven we bezig met het verbeteren van de website waardoor deze steeds gebruiksvriendelijker wordt en beter de online bezoeker kan bedienen.

Bekijk website

Meer over deze case?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op