Sfeerplaat voor de eQraft website gemaakt met Craft CMS

eqraft Website met Craft CMS

De opdracht

eQraft verbetert prestaties, efficiëntie en contunuïteit van processen in de agrarische industrie. Zo krijgen bedrijven grip op verwerkingsprocessen en behalen ze betere marges. Ze ontwerpen, bouwen en onderhouden slimme agrarische fabrieken en leveren oplossingen voor het sorteren, verwerken en verpakken van aardappelen, uien en bulkgoederen.

Om hun bedrijf in de markt kenbaar te maken, waren ze op zoek naar een website. Daarom hebben wij voor eQraft een modulaire website gebouwd met een achterliggend CMS. Om de website modulair en flexibel te maken, hebben we gebruik gemaakt van het CMS Craft.

Voor het ontwerp heeft eQraft ZichZach ingeschakeld, zij hebben de huisstijl van eQraft omgezet naar een ontwerp voor een modulaire opgezette website. De website bestaat uit verschillende modules die ieder tot in de details aanpasbaar en flexibel zijn. Bovendien zijn de modules schaalbaar ontwikkeld en daardoor responsive voor desktop, tablet en mobiel.

Mock-up van de eQraft website gemaakt met Craft CMS

Aanpassingen in een handomdraai

Wij hebben deze website modulair opgebouwd, waardoor de website eenvoudig aan te passen is en er altijd netjes uit blijft zien. Zo is de website zeer gebruiksvriendelijk om te gebruiken voor zowel de beheerder en de gebruiker. Dankzij het makkelijk te gebruiken CMS is de webmaster of content manager in staat om eenvoudig wijzigingen toe te passen op de website, waarbij het verwijderen of toevoegen van content geen probleem vormt.

Op deze manier kan eQraft zelf landingspagina's opmaken in de vorm die zij willen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld blogs toevoegen en eenvoudig de pagina opmaken in Craft CMS. Craft CMS maakt gebruik van een 'live' functie, waardoor je meteen kan zien hoe het eruit komt te zien in het echt!

Resultaat

Een modulair opgezette website waarbij we het makkelijk hebben gemaakt om wijzigingen of aanvullingen toe te passen. Deze flexibiliteit sluit perfect aan op de wensen van eQraft en geeft hen meer dan genoeg vrijheid om hun website effectief in te kunnen zetten. Zo kunnen ze hun bedrijf goed in de markt zetten en hun online zichtbaarheid vergroten met de website waarop ze zelf content kunnen toevoegn!

Bekijk website

Meer over deze case?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op