Sfeerplaat voor de eQraft website gemaakt met Craft CMS

eqraft Website met Craft CMS

De opdracht

Voor eQraft hebben wij een modulaire website gebouwd met een achterliggend CMS. Om de website modulair en flexibel te maken, hebben we gebruik gemaakt van het CMS Craft.

Voor het ontwerp heeft eQraft ZichZach ingeschakeld, zij hebben de huisstijl van eQraft omgezet naar een ontwerp voor een modulaire opgezette website. De website bestaat uit verschillende modules die ieder tot in de details aanpasbaar en flexibel zijn. Bovendien zijn de modules schaalbaar ontwikkeld en daardoor responsive voor desktop, tablet en mobiel.

Mock-up van de eQraft website gemaakt met Craft CMS

Aanpassingen in een handomdraai

Wij hebben deze website modulair opgebouwd, waardoor de website eenvoudig aan te passen is en er altijd netjes uit blijft zien. Een genot om te gebruiken voor zowel de beheerder en de gebruiker. Dankzij het gebruiksvriendelijke CMS is de webmaster of content manager in staat om eenvoudig wijzigingen toe te passen op de website, waarbij het verwijderen of toevoegen van content geen probleem vormt.

Resultaat

Een modulair opgezette website waarbij we het makkelijk hebben gemaakt om wijzigingen of aanvullingen toe te passen. Deze flexibiliteit sluit perfect aan op de wensen van eQraft en geeft hen meer dan genoeg vrijheid om hun website effectief in te kunnen zetten.

Bekijk website

Meer over deze case?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op