Fofic Media Solutions

AV specialist en leverancier sinds 1971

Over Fofic

Fofic zit al 45 jaar in de audio/visual business, in deze tijd is de AV wereld verbazend snel veranderd. Het Fofic team bestaat uit professionals die zich allemaal inzetten om verwachtingen te overtreffen.

Als een premium leverancier van alle grote AV merken, heeft Fofic ook zijn eigen reparatie- en service shop. Waarin alle professionele AV producten gerepareerd of aangepast kunnen worden.

Wat wij gedaan hebben

Het maken van een gebruikersvriendelijke ervaring voor het navigeren door 10.000 AV producten. Waarbij wij zeker maken dat er gecommuniceerd wordt met de belangrijkste elementen en USP's. En dit in een live omgeving, zodat de site ongestoord kon blijven draaien.

UX en Visueel Design, Front-end ontwikkeling, de ontwikkeling van custom Lightspeed modules.

Hoe het werkt

Om zeker te maken dat alle klanten konden blijven bestellen in de webshop, hebben we een design laag over de bestaande webshop gezet. Het UX en Visueel design heeft de ervaring voor de klant compleet veranderd, maar we hebben geprobeerd om de technische functionaliteiten zo veel mogelijk hetzelfde te houden.

Het juiste product tussen 10.000 producten vinden kan erg lastig zijn, maar wij hebben het makkelijk gemaakt door een vaste website structuur met een paar extra pagina's om het navigeren makkelijker te maken.

Tweaken en verfijnen

Om de ervaring nog beter te maken, hebben wij custom modules in de al bestaande webshop gemaakt. Deze extra mogelijkheden zijn fijn gesteld op wat Fofic nodig heeft, zoals de optie om AV producten te kunnen leasen.

Het Lightspeed eCommerce platform is vanaf de grond af opgebouwd om zich snel aan te passen aan de groei van een webshop. Als een van de leidende partijen in SaaS-software, biedt Lightspeed stabiliteit, gratis hosting en reguliere updates.

Lightspeed eCommerce maakt het bouwen en draaien van een webshop gemakkelijk. Van marketing tools die je helpen met het zichtbaar maken van jouw webshop, tot een inventaris management tool die er voor zorgt dat je voorraad altijd up to date is. Lightspeed eCommerce biedt alles wat je nodig hebt om jouw webshop een succes te maken.

"Wij zijn erg tevreden met de pro-actieve manier waarop Notive met oplossingen kwam."

Hennie

Nieuwe business manager Fofic

Ewarehousing

Een nieuwe standaard zetten in eFulfillment.

Heineken

Kouder. Verser. Slimmer ontwerp.