Heineken kortingsmodule

Zij houden van hun medewerkers

Korting voor medewerkers

Als een medewerker van Heineken houd je van het bedrijf en zijn producten. Met een speciale korting wordt het alleen maar beter! Heineken geeft zijn medewerkers graag korting in de door hun geselecteerde webshops. Zij hebben aan Notive gevraagd of wij dit konden realiseren, en dat hebben wij gedaan.

Wat wij gedaan hebben

Wij hebben een dashboard gemaakt voor het aanpassen van verschillende kortingspercentages en budgetten per webshop. Elke webshop kan apart ingesteld worden. Er is ook een bestellingsoverzicht-pagina waar alle bestellingen en medewerkers te zien zijn. Al deze informatie en instellingen zijn met 1 klik te bereiken.

Hoe het werkt

Wij hebben een speciale module gemaakt die met verschillende (Lightspeed) webshops "praat" en de korting regelt. Wij hebben ook een check ingebouwd die controleert of het persoon daadwerkelijk een Heineken medewerker is, en recht heeft op de korting.

Het Lightspeed eCommerce platform is vanaf de grond af aan opgebouwd om zich snel aan te passen aan de groei van een webshop. Als een van de leidende partijen in SaaS-software, biedt Lightspeed stabiliteit, gratis hosting en reguliere updates.

Lightspeed eCommerce maakt het bouwen en draaien van een webshop gemakkelijk. Van marketing tools die je helpen met het zichtbaar maken van jouw webshop, tot een inventaris management tool die er voor zorgt dat je voorraad altijd up to date is. Lightspeed eCommerce biedt alles wat je nodig hebt om jouw webshop een succes te maken.

"Dit is precies wat wij nodig hadden, mooi werk!"

Bartjan

Innovatie & eCommerce Heineken Nederland

Heineken

Kouder. Verser. Slimmer ontwerp.

Internet & Jurisdiction

Een wereldwijd multistakeholder beleidsnetwerk