Internet & Jurisdiction

Een wereldwijd multistakeholder beleidsnetwerk

Internet & Jurisdiction

Internet & Jurisdiction is een wereldwijd multistakeholder beleidsnetwerk dat de spanning tussen het internet en nationale jurisdictie adresseert.

Moderne wijze om te communiceren

Het design dat door Internet & Jurisdiction gemaakt is past precies bij de rest van de visuele taal. Het is gedurfd, en maakt een onderwerp dat normaal snel als oninteressant beschouwd wordt mooi en aantrekkelijk. 

Maximale impact

Door goed to communiceren met de client wisten wij zeker dat we het design aanhielden zodat het precies bij de identiteit van I&J past. Wij hebben ook geholpen met het vinden van oplossingen voor onverwachte design gebreken na de live gang van de website.

Up to date

Het bijhouden van de website is een uitdaging voor een organisatie die even snel veranderd als het internet. Omdat er erg veel geïnteresseerde en content managers zijn, hebben wij zeker gemaakt dat het up-to-date houden van de site een fijne ervaring is.

Voor het verfijnen van de overgang van de oude naar de nieuwe website hebben wij een custom plugin geschreven om grote hoeveelheden data te importeren. Als voorbeeld,  heeft Internet & Jurisdiction deze plugin gebruikt om "retrospecs" te importeren. Deze bestaan uit meer dan 900 items, waarin elk item 20 verschillende elementen en filter categorieën heeft. Deze data werd uit een spreadsheet gehaald.

Hierdoor is er veel tijd bespaard.

Over het Craft CMS

Craft is een content-first CMS that zich richt op het leven van content managers makkelijker te maken. Om deze reden zijn wij een groot fan van het Craft CMS. Waarom zou het onderhouden van de content van een website een gedoe moeten zijn in plaats van een goede ervaring?

Door het aanpassen en het verplaatsen van content blokken, kunnen zelfs de meest complexe sites makkelijk onderhouden worden door dit geweldige CMS.

Craft is ook open source, en heeft een vriendelijke en actieve community die er alles voor doet om Craft nog gebruiksvriendelijker te maken.

"Deze website is een echte team prestatie, en ik kijk uit naar de live gang."

PAUL

Adjunct-directeur Internet and Jurisdiction

Heineken Kortingscodes

Mr. James

Creëert een uniek concept in de offshore industrie.