Lightspeed app voor Mollie

De opdracht

Mollie is een pionier in de payments industrie. Ze zijn in Europa inmiddels een van de snelst groeiende betalingsverwerkers. Ze helpen grote en kleine bedrijven om te schalen en te groeien door verschillende betaalmethodes te gebruiken. Je kunt met Mollie namelijk meerdere betaalmethodes op een uniforme manier aanbieden.

Wij hebben voor Mollie Payments een Lightspeed plugin/app gemaakt die het mogelijk maakt om producten die op een Lightspeed webshop staan in een abonnementsvorm te verkopen. Als een klant een aankoop doet in de Lightspeed webshop wordt er een abonnement aangemaakt binnen eCurring.

Geen extra stappen doorlopen

Voor het kopen van zo'n abonnementsproduct zijn geen extra stappen vereist voor de consument, deze is geheel geïntegreerd in de reguliere checkout. Vervolgens wordt er automatisch elke periode een betaling afgeschreven bij de klant én een vervolgorder aangemaakt binnen Lightspeed. De techniek is serverless, wat betekent dat je geen operations op het beheer van je applicatie hebt en de app mee schaalt ongeacht de hoeveelheid verkeer dat de plugin gebruikt. Hierdoor hoef je je niet druk te maken om pieken waarbij de hoeveelheid transacties veel hoger zijn, zoals bijvoorbeeld op Black Friday.


Resultaat

Dankzij de koppeling tussen Lightspeed en eCurring is het verkopen van abonnementen nog nooit zo makkelijk geweest!

Ben jij ook op zoek naar een Lightspeed koppeling?

Wij kunnen jou helpen!

Neem contact op