My Fruit

Toegang tot je koelcellen waar je ook bent

De uitdaging

Inzichtelijk en innovatief

In 2015 hebben wij een slimme applicatie voor IOS en Android ontwikkeld voor Van Amerongen genaamd ‘My Fruit’. Inmiddels is de app gekoppeld aan meer dan 75 terminals in meer dan 50 verschillende landen! Van Amerongen is gespecialiseerd in CA/ULO techniek voor de bewaring van fruit- en groente. Ze hebben kantoren gevestigd in Nederland, Polen, India, Turkije en Chili. Van Amerongen heeft Notive uitgedaagd om een app te ontwikkelen die hun sturingssysteem kan monitoren. Via deze weg krijg je als eigenaar van de cellen inzicht in de condities van de koelcellen en ontvang je handige pushnotificaties bij alarmeringen.

De aanpak

Stapsgewijs groeien

De applicatie is ontwikkeld in heldere stappen waarbij de klant actief betrokken was. Vanuit Notive zijn we gestart met het opzetten van een database die alle belangrijke waarden van de koelsystemen verzameld. Op deze manier wordt het als eigenaar ook toegankelijk om overal inzicht te krijgen in deze waarden. Als Notive zijn we trots op deze slimme software en de bijdrage die we doen aan het innovatieve karakter van Van Amerongen.

De oplossing

Altijd op de hoogte

De kernoplossing die de ‘My Fruit’ app biedt is dat de eigenaar via de applicatie altijd op de hoogte is van de status van de condities van zijn koelcellen. Stel dat de temperatuur van één van zijn koelcellen te hoog is, dan wordt er direct alarm geslagen naar de algemene database. Via de database wordt er vervolgens een pushnotificatie gestuurd naar de eigenaar en kan hij contact opnemen met zijn servicepartner om het probleem op te lossen. De applicatie is dus een verbindend middel tussen het probleem en de oplossing.

Uitgelicht

DE KENMERKEN

Alle koelcellen in één overzicht

Direct als je de app opent krijg je een een helder beeld van al je koelcellen en wat de huidige status ervan is.

Altijd op de hoogte van alarmeringen

Je wordt via pushnotificaties altijd op de hoogte gebracht bij alarmeringen van je koelcellen.

Eenvoudig en snel zoeken in de app

Met een snelle zoekfunctie vind je meer informatie over je koelcellen, locaties en alarmeringen.

Neem contact op met je servicepartner

Stuur een mail of bel je servicepartner via de app voor directe vragen over onderhoud en reserveonderdelen.

Wil je ook zo'n oplossing?

Neem dan contact op met onze accountmanager Elham die je er alles over kan vertellen

Mail Elham

Mr. James

Creëert een uniek concept in de offshore industrie.

Blue Water App

Zeil, Reserveer, Slaap.