STAGE BACK-END DEVELOPMENT

Deze codegek ziet de wereld alsof het de matrix is. Van het pletten van bugs tot het bestrijden van slechte code: als een backend developer hebben we jou nodig om het web te redden!

WIJ ZIJN OPZOEK NAAR EEN KICKASS BACKEND DEVELOPER STAGIAIR

Jij hebt een passie voor het vinden van oplossingen voor schijnbare onmogelijke problemen. De kick die jij daarvan krijgt, zorgt ervoor dat jij elke dag weer met veel plezier naar je stage gaat.

Als back-end development stagiair krijg jij een eigen plekje binnen een van onze development teams. Je zult werken aan projecten voor klanten als bijvoorbeeld Heineken, PayPal of Klarna. Je krijgt alle ruimte om samen met ervaren developers te werken aan websites, webshops, (web)apps, koppelingen, integraties en gebruikerssystemen.

Dit ben jij:

 • Je bent bekend met PHP, Python of GoLang
 • Jij bent niet bang om dingen te vragen, maar neemt wel eerst even de tijd om problemen zelf uit te zoeken
 • Je bent pro-actief en kan zelf efficiënt je eigen tijd indelen
 • Je kan kritisch kijken naar jouw eigen werk, en je bent ook niet bang om scherp te zijn op het werk van een ander

De volgende zaken zijn een pré:

 • Je bent bekend met werken met frameworks als Symfony, Laravel of Django
 • Je bent bekend met de SCRUM-methodiek
 • Je bent snel in het oppakken van nieuwe zaken

De pluspunten van een Notive-er

 • De leukste en leerzaamste stageperiode. Ons team van developers, designers en digitale architecten staan klaar om jou te laten zien hoe jij je weg vindt in de praktijk.
 • Team building staat voorop! We gaan dan ook regelmatig op gezellige uitjes en etentjes. Daarnaast gaan we elk jaar een paar dagen er samen op uit tijdens onze Notive Weekend of Awesomenes.
 • Uitdagende projecten met awesome partners. Geen project is hetzelfde. Door de verschillende wensen en behoeftes van klanten, heb jij altijd variatie in je werk en blijf je scherp.
 • Je lunch is geregeld! Bestel je lunch in onze in huis gemaakte app en voordat de pauze begint staat jouw lunch al klaar.
 • Passende stagevergoeding. Met de juiste skills kun jij een maandelijkse stagevergoeding tot 750 euro genieten.
 • De leukste VrijMiBo's. Van de Notive Office Games tot Lego sets bouwen. Je weet nooit wat je te wachten staat!

We horen graag van je

Heb jij interesse en denk jij dat we een match zijn? Reageer direct op deze vacature of neem contact op via sollicitatie@notive.nl. Vergeet niet je CV en GitHub toe te voegen, we zien graag wat je in petto hebt!

Over Notive

Wij zijn Notive, de go-to partner voor innovatieve en technische vraagstukken. Met een decennium aan kennis zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en implementeren van maatwerk IT-projecten op het gebied van automatisering en innovatie. Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze projecten hier.

Bij Notive hanteren wij een informele sfeer, daarom zul je ons dan ook nooit strak in pak zien. Wij kijken ook niet op als je jouw geliefde huisdier een dagje meeneemt naar kantoor. We vinden transparantie belangrijk, daarom werken we ook niet in hokjes of kantoortjes. Nee, we zitten gewoon gezellig in een grote ruimte. De benodigde hard- en software is dan ook voor onze rekening. Daarnaast manage jij je eigen workload. We werken op basis van SCRUM / Agile. Je schrijft je eigen user stories en plant je eigen sprints. Zo ben jij als Developer altijd in control en bepaal je zelf wat wel en niet haalbaar is qua deadlines! Wat voor jou? Stuur dan een mailtje naar sollicitatie@notive.nl

Notive is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer

Met de auto kun je op 1 minuut lopen parkeren en vanuit omgeving Rotterdam kun je de trein naar Dordrecht pakken. Stap bij station Zwijndrecht uit en loop dan een kleine 10 minuten naar Scheepsmakerij 220 Zwijndrecht.

Wat wij bieden

Een paar van de voordelen van een Notive-er zijn.

Computer

Nieuwste gadget

Wallet

Goede stagevergoeding

Plane

Weekend of Awesomeness

Food

Lunchen op de kosten van Notive

Code

Uitdagende projecten

Highfive

Deel van een geweldig team