Marketing en Communicatie stagiair

Krijg jij energie van het maken van lekkere content? Ben je op de hoogte van de laatste trends binnen social media kanalen als Instagram en Facebook, maar ook Linkedin? Kom stage lopen bij Notive! Wij zijn op zoek naar een gedreven en creatieve stagiair Marketing en Communicatie.

Meld je nu aan als stagiair Marketing en Communicatie!


Als Marketing en Communicatie stagiair krijg jij een eigen plekje op ons Marketing eiland en ben jij verantwoordelijk voor de Notive content. Denk hierbij aan social media posts, maar ook blogs en nieuwsbrieven vallen onder jouw werkzaamheden. Je gaat actief bijdragen aan onze branding en naamsbekendheid door zelf content te verzinnen, produceren, inplannen en plaatsen. Als je op zoek bent naar een stage waarbij je elke dag iets anders doet, dan is dit de juiste stage voor jou!

Onze ideale stagiair heeft de volgende kwaliteiten:

  • Je bent pro-actief en kan zelf efficiënt je eigen tijd indelen.
  • Je kan kritisch kijken naar jouw eigen werk, en je bent ook niet bang om scherp te zijn op het werk van een ander.
  • Je bent in staat om eigen ideeën uit te werken en te pitchen naar collega’s
  • Je kan op strategisch niveau meedenken met het verzinnen van marketing activiteiten. Je bent creatief en je bent niet bang om je ideeën te delen.

De volgende zaken zijn een pré:

  • Jij hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Spel- en grammaticafouten zijn bij jou uit den boze! Goede beheersing van de Engelse taal is een pré.
  • Je volgt momenteel een Hbo opleiding

Over Notive

Bij ons staat team-building voorop. We gaan dan ook regelmatig op gezellige uitjes en etentjes. Bij Notive hanteren wij een informele sfeer, daarom zul je ons dan ook nooit strak in pak zien. We vinden transparantie belangrijk, daarom werken we ook niet in hokjes of kantoortjes. Nee, we zitten gewoon gezellig in een grote ruimte, naast de directeurs (die je overigens gewoon "je" mag noemen). De benodigde hard- of software is dan ook voor onze rekening. Daarnaast manage jij je eigen workload. We werken op basis van SCRUM / Agile. Je schrijft je eigen user stories en planned je eigen sprints. Zo ben jij altijd in control en bepaal je zelf wat wel en niet haalbaar is qua deadlines!

Iets voor jou? Stuur dan een mailtje naar sollicitatie@notive.nl

Wat we bieden

Van ons voor jou

Gadge White

Nieuwste gadgets

Salaris White

Leuke vergoeding

Reis White

Weekend of Awesomeness

Lunch White

Gratis lunch

Projecten White

Grote projecten

Team White

Grote projecten