Stagiair Content & Social Media

Krijg jij energie van het maken van lekkere content? Ben je op de hoogte van de laatste trends binnen social media kanalen als Instagram en Facebook, maar ook Linkedin?

We zoeken een topper op gebied van content & social media

Krijg jij energie van het maken van lekkere content? Ben je op de hoogte van de laatste trends binnen social media kanalen als Instagram en Facebook, maar ook Linkedin? Kom stage lopen bij Notive! Wij zijn op zoek naar een gedreven en creatieve stagiair Content & Social Media.


Wat ga je doen?

Als Content & Social Media stagiair krijg jij een eigen plekje op ons design-eiland en ben jij verantwoordelijk voor Notive content. Denk hierbij aan social media posts, maar ook artikelen en converterende teksten voor landingspagina’s. Je gaat actief bijdragen aan onze branding en naamsbekendheid door zelf content te verzinnen, produceren, inplannen en plaatsen.


Wat zoeken we?

Onze ideale stagiair heeft de volgende kwaliteiten:

  • Jij hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Spel- en grammaticafouten zijn bij jou uit den boze! Goede beheersing van de Engelse taal is een pré.
  • Je kan goed onderweg met software als Adobe Photoshop en Illustrator. Kennis van Premiere Pro en After Effects is mooi meegenomen.
  • Je bent pro-actief en kan zelf efficiënt je eigen tijd indelen.
  • Je kan kritisch kijken naar jouw eigen werk, en je bent ook niet bang om scherp te zijn op het werk van een ander.
  • Je bent in staat om eigen ideeën uit te werken en te pitchen naar collega’s
  • Je hebt kennis en affiniteit met digitale producten / IT

Pas jij in dit plaatje? We horen graag van je! Vergeet niet om een portfolio en/of voorbeelden van het werk waar jij het meest trots op bent mee te sturen.

Wat wij bieden

Een paar van de voordelen van een Notive-er zijn.

Gadge White

Nieuwste gadgets

Salaris White

Goede stagevergoeding

Lunch White

Verzorgde lunch

Projecten White

Uitdagende projecten

Reis White

Notive uitjes en reizen

Team White

Geweldig Team