UX/UI Designer Stage

Als een User Experience Designer stagiair bij Notive ben jij verantwoordelijk voor het helpen met onze systemen gebruikersvriendelijk te maken.

Wij zijn opzoek naar een kickass UX designer stagiair

Ben jij goed in visualiseren? Weet jij hoe je complexe systemen er makkelijk uit kan laten zien? Kan je van een idee realiteit maken? Wij zijn op zoek naar een stagiair UX design die vette visuals kan maken en deze tegelijkertijd kan onderbouwen aan de hand van zorgvuldig onderzoek.


Wat ga je doen?

Als stagiair UX design sluit jij aan bij de andere designers in het UX Team. Je gaat aan de slag met het ontwerpen van interfaces, websites, apps en dashboards. Hiernaast zorg je dat jouw ontwerpen onderbouwd zijn en ben je in staat om jouw keuzes te verantwoorden tegenover de klant. Naast werkzaamheden die je uitvoert voor bestaande klanten, ga je pro-actief te werk om nieuwe klanten binnen te halen, door UX Specialist Reviews uit te voeren. In deze website/webshop analyses krijg jij de kans om jouw kennis en expertise op gebied van UX design te laten stralen!


Wat zoeken we?

Onze ideale stagiair heeft de volgende kwaliteiten:

  • Jij kan pixelperfect werken in Sketch
  • Je bent bekend met de SCRUM-methodiek
  • Je kan goed onderweg met software als Adobe Photoshop en Illustrator. Kennis van Premiere Pro en After Effects is mooi meegenomen.
  • Je bent pro-actief en kan zelf efficiënt je eigen tijd indelen.
  • Je kan kritisch kijken naar jouw eigen werk, en je bent ook niet bang om scherp te zijn op het werk van een ander.
  • Je bent in staat om eigen ideeën uit te werken en te pitchen naar collega’s en/of klanten.

Pas jij in dit plaatje? We horen graag van je! Vergeet niet om een portfolio en/of voorbeelden van het werk waar jij het meest trots op bent mee te sturen.


Wat wij bieden

Een paar van de voordelen van een Notive-er zijn.

Computer

Nieuwste gadget

Wallet

Goed salaris

Plane

Weekend of Awesomeness

Food

Lunch op de kosten van Notive

Code

Uitdagende projecten

Highfive

Deel van een geweldig team