IT Innovation Partner

Business Developer

Sta jij klaar om de traditionele saleswereld op zijn kop te zetten? We zoeken een gedurfde en ambitieuze Business Developer die klaar is om klanten te inspireren en te innoveren met IT-oplossingen die het verschil maken.
  • Sales vacature aantal uren per week
    32 - 40 uur
Scroll

WORD JIJ ONZE NIEUWE BUSINESS DEVELOPER?

Je bent verantwoordelijk voor het volledige sales proces. Zo leg je nieuwe contacten met onze doelgroepen en genereer je nieuwe business kansen. Je kan goed luisteren, maar durft ook door te vragen om de klantenbehoeftes bloot te leggen. Uiteraard krijg je hierin ondersteuning van de Senior Business Developer.

Je zult targetbedrijven identificeren. Via doelgerichte acties zorg je ervoor dat de sales pipeline gevuld blijft, hierin krijg je alle vrijheid om dit op jouw eigen manier te doen. Hierbij verval je niet steeds in hetzelfde stramien (e-mail, telefoon), maar ben je open minded om nieuwe kanalen aan te boren (LinkedIn, WhatsApp, …).

Je overtuigt onze toekomstige klanten van de vele voordelen van ons top product. Zonder blikken of blozen boek je afspraken in voor de consultants.

Je weet perfect hoe je omgaat met kritiek of negatieve commentaren. Aan de hand van goed gefundeerde argumenten kan je de prospecten over de streep trekken. Zit het ’n keer tegen, dan zet je door en blijf je niet bij de pakken zitten.

Samen met het marketingteam werk je nauw samen en ga je voor de beste samenwerkingen!

DIT BEN JIJ

  • Jij hebt affiniteit met sales en IT
  • Je hebt een commerciële en overtuigende houding om onze producten en diensten te presenteren aan de juiste beslissingsnemers binnen een organisatie.
  • Je beschikt over een positieve mindset. Je ziet én creëert kansen voor jezelf, het team en de organisatie
  • Je hebt de drive om het rijtje klanten zoals HeinekenKlarnaPayPal en Sourcy verder uit te breiden met nog meer mooie namen.
  • Spreek en schrijf je foutloos Nederlands en Engels.

INTERESSE?

We zoeken een commercieel talent, iemand die het leuk vindt om met volle focus op kwaliteit ons netwerk te vergroten. Iemand die in staat is op wekelijkse basis het aantal opdrachten én het aantal klanten in hoog tempo uit te breiden.

Onze groeiende organisatie wil nog verder groeien en daar kunnen we jouw enthousiasme goed bij gebruiken!

Een uitdagende job met veel verantwoordelijkheden om de sales pipeline up and running te houden en een geweldige kans om je BD-vaardigheden in de kijker te zetten en verder te ontplooien.

Heb jij interesse en denk jij dat we een match zijn? Of wil je gewoon eens gezellig een kop koffie doen? Reageer direct op deze vacature of neem contact op via sollicitatie@notive.nl

OVER NOTIVE

Als IT Innovation Partner staat innovatie en creativiteit bij ons centraal. Al sinds 2012 gaan we samen met onze partners op zoek naar de beste technische oplossingen voor hen en hun eindgebruikers.

Ons team van technisch architecten, developers en designers is in staat om innoverende en complexe technische mogelijkheden te ontdekken en realiseren. We werken ontzettend hard om de best mogelijke producten op te leveren.

Dit houdt in dat we altijd blijven implementeren en verbeteren. Om een eindproduct te maken dat nauw aansluit op zowel jouw wensen als die van de eindgebruikers, blijf je altijd betrokken bij het project en stellen we vooral veel vragen gedurende het gehele proces.

Bij Notive werken we met een geheel eigen werkwijze, gebaseerd op de bekende SCRUM methodiek. Door gebruik te maken van verschillende SCRUM werkwijzen en methoden hebben we een manier ontwikkeld die voor ons en onze partners effectief werkt en kwalitatief hoogstaande producten oplevert.

Notive zoekt een nieuwe Business Developer

BIJ NOTIVE HANTEREN WIJ EEN INFORMELE SFEER

Daarom zul je ons dan ook nooit strak in pak zien. We vinden transparantie belangrijk, daarom werken we ook niet in hokjes of kantoortjes. Nee, we zitten gewoon gezellig in een grote ruimte, zo kun je ook altijd makkelijk sparren met elkaar. De benodigde hard- of software is voor onze rekening.

ZO BEREIKBAAR 

Parkeer voor de deur zonder parkeerkosten of gedoe. Geen auto? Geen probleem! Vanuit omgeving Rotterdam kun je de sprinter naar Dordrecht pakken. Stap bij station Zwijndrecht uit en loop dan een kleine 10 minuten naar Scheepmakerij 220 Zwijndrecht.

Nieuwste gadgets tot je beschikking

Nieuwste gadgets

Jij krijgt van ons een laptop en noise-cancelling headphones zodat jij optimaal kunt werken.
Gezellig teamweekend

Weekend of Awesomeness

Elk jaar een weekend vol lol, gezelligheid en avontuur.
Dagelijks samen lunchen

Gratis lunch

Geef je lunch door in onze app "Happie" en schuif gelijk aan tafel met je collega’s.
Goed salaris verdienen

Goed salaris

Op basis van skill en ervaring ontvang jij een top salaris.
Teamuitjes

Geweldig team

Wij zijn een divers en gezellig team en gaan dan ook vaak op uitjes.
Werken aan grote projecten

Grote projecten

Toffe samenwerkingen zorgen voor een variërend aanbod in je werkactiviteiten, zo blijf jij geprikkeld en uitgedaagd.
Word Business Developer bij Notive

Is deze functie iets voor jou?

We maken graag kennis met je! Stuur ons je motivatie en CV gelijk mee.
Solliciteer direct!

Misschien vind je dit ook interessant