Wie wij zijn

Ontmoet het team! Een groep jonge, maar gemotiveerde ontwikkelaars en media specialisten. Klaar voor een uitdaging.

Teamwerk

Wil jij ons team komen versterken? Scroll naar beneden om onze openstaande vacatures te bekijken.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe developers om ons te helpen, dus neem een kijkje naar de openstaande vacatures. Als jouw functie er onverhoopt niet tussen staat, stuur dan je portfolio en je CV en je hoort zo snel mogelijk van ons. 

Hoe wij te werk gaan

Er zijn een aantal principes die we aanhouden om te zorgen voor een waanzinnig resultaat voor elk project waar wij onszelf achter zetten. We leveren niet alleen kick-ass producten, maar we streven er ook altijd naar om verwachtingen te overschrijden.

We vinden het belangrijk om te luisteren naar wat je hebt te zeggen en daarom staan wij open voor suggesties, wensen en feedback. Wij geloven erin dat je samen de beste resultaten behaalt. Wij zien een project als meer dan zomaar een opdracht. We stoppen er een stukje ziel in en elke klant is een nieuw partnerschap voor ons.

Icon Scrum

SCRUM Gebaseerd

Werken in stapjes geeft ons de kans om constant kleine aanpassingen te maken in de directie die we op willen gaan met een project. Onze klanten krijgen op die manier ook de controle die ze willen over het development-team.

Icon Prof

Jonge Professionals

We zijn allemaal jonge professionals tussen de 18 en 25 jaar oud, bereidwillig om meer te leren, elke dag weer.