IT Innovation Partner

Werkwijze

Een unieke werkwijze die jou écht helpt. Bij Notive kijken we verder dan je digitale vraagstuk. Met meer dan een decennia aan kennis van de markt en de beschikbare technieken helpen wij jou met elk soort vraagstuk.  Wij hechten waarde aan een nauwe partnerschap, waar we intensief samenwerken en waar jij de controle hebt over je project. Met onze werkwijze kom jij tot de beste oplossing.
Scroll

Een toegewijde samenwerking

Als partners werken we samen en staan we op gelijke voet. Elk aspect vliegen we als partners aan. Toewijding aan het project komt van beide kanten. Wij werken met grote passie aan jouw project en dat zie en merk je tijdens de samenwerking. 

Bij Notive vinden we het belangrijk dat jij controle hebt over je project. De juiste tools en processen maken jou baas van het project. Wij passen ons aan wat er nu speelt zodat we altijd meegaan met de actualiteiten. Dit geeft de opdrachten flexibiliteit en controle. Jij weet tijdens het project waar de budgetten naar toe gaan, wat voor opties er zijn en wat haalbaar is.

Samen zoeken we naar de digitale oplossing voor jou

Oplossingen waar jij nog niet over hebt nagedacht

Het maakt niet uit met wat voor vraagstuk je zit, welke capaciteiten je hebt of wat je budget is. Wij kijken verder dan je vraagstuk door te vragen naar je behoeftes, aspiraties, doelen en misschien wel knelpunten. We houden een brede visie en staren ons niet blind op bestaande oplossingen.

Hoe pakken we het aan?

Onze werkwijze is gebaseerd op het scrum principe, die we in een Notive jasje hebben gestoken. We beginnen met een sprint 0. Door middel van onderzoek, goed door te vragen en buiten gebaande paden te gaan komen we samen tot de kern van het probleem of doel. Het kan zijn dat de oplossing wellicht anders uitpakt dan je initeel gedacht had, zo komen wij steeds dichter bij de meest gepaste oplossing.

Na de sprint 0 is er een sprint review. Hierin vertellen we je wat we in de afgelopen twee weken voor je hebben onderzocht en op uit zijn gekomen. Hierna kunnen er drie sprints gedefinieerd worden: een development, design en release sprint. We stellen mijlpalen op die we willen halen en evalueren regelmatig of we de mijlpalen hebben behaald en schaven dan ook bij of wel op de juiste koers nog zitten. 

In onze sprint 0 ontwikkelen we niet alleen een gepaste oplossing voor je vraagstuk maar is er ook een uitgebreide documentatie aanwezig. Zo weet jij precies waar je aan toe bent in elk moment van de samenwerking.

Wij staan voor je klaar, ook na de release

Voordat je bij ons een nazorgtraject ingaat krijg je van ons een duidelijke plan van aanpak. Op het moment dat je een ticket in schiet proberen wij zo snel mogelijk jou duidelijkheid te geven.

Het inschieten van support is een moment dat je even geen controle hebt over je project. Vanuit Notive proberen wij, net zoals tijdens de sprints, jou de controle weer terug te geven door duidelijkheid te geven in de situatie en de oplossingen. 

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Toe aan oplossingen waar je écht wat aan hebt?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat al klaar voor je.