Stage Front-end development

Vind jij het te gek om uitgedaagd te worden met animaties, interacties en dynamische websites? Ben je perfectionistisch genoeg om designs een-op-een om te zetten tot een werkend product? Dan zijn we op zoek naar jou!

Meld je nu aan als Front-end stagiair!


Als front-end development stagiair krijg jij een eigen plekje binnen ons front-end en marketing team. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het werken aan onze nieuwe website en projecten van onze klanten. Je kunt ten allen tijde wat vragen aan je team en wij zullen je begeleiden als je er even niet uit komt. Heb je zelf ideeën die je graag zou willen uitvoeren? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën!

Onze ideale stagiair heeft de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt ervaring met mobiele en responsive websites of webapps.
  • Je bent bekend met de SCRUM-methodiek
  • Jij bent niet bang om dingen te vragen, maar neemt wel eerst even de tijd om problemen zelf uit te zoeken
  • Je bent pro-actief en kan zelf efficiënt je eigen tijd indelen.
  • Je kan kritisch kijken naar jouw eigen werk, en je bent ook niet bang om scherp te zijn op het werk van een ander.

De volgende zaken zijn een pré:

  • Je hebt kennis van HTML, CSS en Javascript.
  • Je bent bekend met Bootstrap en VueJS.

Over Notive

Bij ons staat team-building voorop. We gaan dan ook regelmatig op gezellige uitjes en etentjes. Bij Notive hanteren wij een informele sfeer, daarom zul je ons dan ook nooit strak in pak zien. We vinden transparantie belangrijk, daarom werken we ook niet in hokjes of kantoortjes. Nee, we zitten gewoon gezellig in een grote ruimte, naast de directeurs (die je overigens gewoon "je" mag noemen). De benodigde hard- of software is dan ook voor onze rekening. Daarnaast manage jij je eigen workload. We werken op basis van SCRUM / Agile. Je schrijft je eigen user stories en planned je eigen sprints. Zo ben jij altijd in control en bepaal je zelf wat wel en niet haalbaar is qua deadlines!


Pas jij in dit plaatje? We horen graag van je! Vergeet niet om een portfolio en/of voorbeelden van het werk waar jij het meest trots op bent mee te sturen. Onze mail is: sollicitatie@notive.nl

Wat we bieden

Van ons voor jou

Gadge White

Nieuwste gadgets

Salaris White

Leuke vergoeding

Reis White

Weekend of Awesomeness

Lunch White

Gratis lunch

Projecten White

Grote projecten

Team White

Gezellig team