IT Innovation Partner

Afstudeerstage Back-end development

Ben jij onze nieuwe back-end developer afstudeerstagiair? Wij zijn op zoek naar een stagiair die zich wilt verdiepen in een eigen verzonnen concept op gebied van development.
  • Aantal uur per week
    32 - 40 uur
Scroll

Meld je nu aan als Back-end afstudeerstagiair

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die zich wilt verdiepen in een concept wat hij/zij zelf heeft bedacht op het gebied van development. Wij hebben geen kant-en-klare afstudeeropdrachten voor studenten liggen.

Wij willen graag samen met de afstudeerder zijn/haar concept uitwerken tot een volwaardige afstudeeropdracht, omdat we van mening zijn dat de student het meest gemotiveerd is als hij/zij werkt aan zijn/haar eigen concept.

Voorbeelden van afstudeeropdrachten die succesvol zijn afgerond:

  • Hoe kunnen we met Self Service Technologie het uitzoeken en kopen van speciaalbier in horecagelegenheden voor consumenten verbeteren?
  • Hoe kan blockchain technologie het pakket track & trace systeem en de data betrouwbaarder maken?
  • Hoe kan een service platform worden opgesteld dat data-analyse en machine learning toepast op een dataset van internet connected biertap data met als doel toegevoegde waarde te leveren aan Heineken en haar zakelijke klanten van het service platform?

Bij Notive werken wij op mobiel gebied voornamelijk voor iOS en Android, en proberen wij zoveel mogelijk native (Java/Objective-C) of React Native te realiseren.

Op het web werken wij met systemen zoals CraftCMS, Symfony, Python/Django, PHP, Golang en in de frontend natuurlijk met de nieuwste HTML5 en JavaScript technieken waaronder ook React, NodeJS en VueJS. Genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelingen!

Over Notive

Bij ons staat teambuilding voorop. We gaan dan ook regelmatig op gezellige uitjes en etentjes. Bij Notive hanteren wij een informele sfeer, daarom zul je ons dan ook nooit strak in pak zien.

We vinden transparantie belangrijk, daarom werken we ook niet in hokjes of kantoortjes. Nee, we zitten gewoon gezellig in een grote ruimte, naast de directeurs (die je overigens gewoon "je" mag noemen).

De benodigde hard- of software is voor onze rekening. Daarnaast manage jij je eigen workload. We werken op basis van Scrum / Agile. Je schrijft je eigen user stories en planned je eigen sprints. Zo ben jij altijd in control en bepaal je zelf wat wel en niet haalbaar is qua deadlines!

Zo bereikbaar

Parkeer voor de deur zonder parkeerkosten of gedoe. Geen auto? Geen probleem! Vanuit omgeving Rotterdam kun je de sprinter naar Dordrecht pakken. Stap bij station Zwijndrecht uit en loop dan een kleine 10 minuten naar Scheepmakerij 220 Zwijndrecht.

Nieuwste gadgets tot je beschikking

Nieuwste gadgets

Maak gebruik van de nieuwste gadgets, techniek en snufjes.
Gezellig teamweekend

Weekend of Awesomeness

Een weekend vol lol, gezelligheid en avontuur.
Dagelijks samen lunchen

Gratis lunch

Geef je lunch door in onze app "Happie" en schuif gelijk aan tafel met je collega’s.
Leuke stagevergoeding

Leuke vergoeding

Op basis van skill en ervaring ontvang jij een leuke stagevergoeding.
Teamuitjes

Geweldig team

Wij zijn een divers en gezellig team en gaan ook graag vaak samen op uitjes.
Werk aan grote projecten

Grote projecten

Blijf geprikkeld en uitgedaagd door onze toffe samenwerkingen terwijl je aan je eigen (school)opdracht werkt.
Afstudeerstage back-end development werken aan mooie projecten

Word jij onze nieuwe collega?

We maken graag kennis met je! Stuur ons je motivatie, CV en Github account (of iets anders waar mee we je top werk kunnen zien).
Solliciteer direct!

Misschien vind je dit ook interessant