Afstudeerstage Back-end developer

Ben jij onze nieuwe back-end developer afstudeer stagiair? Wij zijn op zoek naar een afstudeer stagiair die zich wilt verdiepen in een eigen verzonnen concept op gebied van development.

Meld je nu aan als afstudeer stagiair back-end developer!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die zich wilt verdiepen in een concept wat hij/zij zelf heeft bedacht op het gebied van development. Wij hebben geen kant-en-klare afstudeeropdrachten voor studenten liggen. Wij willen graag samen met de afstudeerder zijn/haar concept uitwerken tot een volwaardige afstudeeropdracht. Wij zijn namelijk van mening dat de student het meest gemotiveerd is als hij/zij werkt aan zijn/haar eigen concept.

Voorbeelden van afstudeeropdrachten die succesvol zijn afgerond:

  • Hoe kunnen we met Self Service Technologie het uitzoeken en kopen van Speciaal bier in horecagelegenheden voor consumenten verbeteren?
  • Hoe kan blockchain technologie het pakket track & trace systeem en de data betrouwbaarder maken?
  • Hoe kan een service platform worden opgesteld dat data-analyse en machine learning toepast op een dataset van internet connected biertap data met als doel toegevoegde waarde te leveren aan Heineken en haar zakelijke klanten van het service platform?

Bij Notive werken wij op mobiel gebied voornamelijk voor iOS en Android, en proberen wij zoveel mogelijk native (Java/Objective-C) of ReactNative te realiseren.

Op het web werken wij met systemen zoals CraftCMS, Symfony, Python/Django en in de frontend natuurlijk met de nieuwste HTML5 en JavaScript technieken waaronder ook React, NodeJS en VueJS.

Wat bieden wij jou?

  • Een fijne vergoeding
  • Een gezellige plek in ons hechte team op kantoor
  • Werken met de nieuwste gadgets
  • Gezellige teamuitjes
  • Elke dag gratis Lunch

Ben jij opzoek naar een uitdagende stageplaats? Dan zien we jouw C.V. en/of portfolio graag tegemoet!


Wat bieden wij

Een paar voordelen van werken bij Notive:

Gadge White

Werken met de nieuwste gadgets!

Salaris White

Een fijne vergoeding!

Lunch White

Gratis lunch!

Projecten White

Uitdagende projecten!

Reis White

Gezellige teamuitjes!

Team White

Hecht en gezellig team!