IT Innovation Partner

Stage Marketing & Sales

Duik in de wereld van digitale marketing en sales met een uitdagende stage bij Notive! Ben je klaar om jouw passie voor social media en content creatie te combineren met een flinke dosis commercieel inzicht? Dan is deze stageplek perfect voor jou!
  • Schema stage marketing en sales Notive
    32 - 40 uur
Scroll

HOE ZIET EEN STAGE DAG ERUIT BIJ NOTIVE?

Als stagiair Marketing en Sales bij Notive duik je in de dynamische wereld van social media, content creatie en business development. Je laat je creativiteit los in het maken van pakkende social media posts het schrijven van interessante content. Deze rol is cruciaal om onze online aanwezigheid te versterken! 

Je primaire focus ligt op het begrijpen van de verschillen doelgroepen bij Notive en hoe je technische oplossingen kunt vertalen naar effectieve en aantrekkelijke content. Of het nu gaat om het schrijven van content pages of het creëren van posts voor Instagram of LinkedIn, jouw creatieve input draagt direct bij aan ons succes. Je leert hoe je met jouw content de juiste doelgroep bereikt en hoe je engagement genereert.

Naast je focus op marketing, word je ook betrokken bij sales gerelateerde taken. Je leert over het salesproces en draagt bij aan het ontwikkelen en implementeren van verkoopstrategieën. Deze variatie biedt je een unieke kans om een allround begrip van zowel marketing als sales te ontwikkelen.

We bieden je een leerzame stage waarin je wordt begeleid door ervaren professionals. Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en de kans om je creatieve en commerciële vaardigheden te ontwikkelen. Bij Notive moedigen we innovatie aan en waarderen we de frisse blik die jij als stagiair brengt.

Als je enthousiast bent over de kracht van sociale media, een passie hebt voor content creatie, en geïnteresseerd bent in de synergie tussen marketing en sales, dan biedt Notive jou de ideale stageplek! Lees verder over wat wij bieden tijdens je stage bij Notive.

DIT BEN JIJ

  • Je hebt kennis en affiniteit met digitale producten / IT
  • Je bent communicatief sterk en wilt leren hoe je innovatieve oplossingen effectief kunt presenteren.
  • Je hebt een positieve instelling en ziet kansen waar anderen obstakels zien.
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en Engels.
  • Je bent gepassioneerd over het creëren van waarde voor klanten en bent enthousiast om je vaardigheden op dit gebied verder te ontwikkelen.

OVER NOTIVE

Als IT Innovation Partner staat innovatie en creativiteit bij ons centraal. Al sinds 2012 gaan we samen met onze partners op zoek naar de beste technische oplossingen voor hen en hun eindgebruikers.

Ons team van technisch architecten, developers en designers is in staat om innoverende en complexe technische mogelijkheden te ontdekken en realiseren. We werken ontzettend hard om de best mogelijke producten op te leveren.

Bij Notive werken we met een geheel eigen werkwijze, gebaseerd op de bekende SCRUM methodiek. Door gebruik te maken van verschillende SCRUM werkwijzen en methoden hebben we een manier ontwikkeld die voor ons en onze partners effectief werkt en kwalitatief hoogstaande producten oplevert.

INTERESSE?

Wij bieden je een unieke kans om je business development vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Je wordt onderdeel van een groeiend team en krijgt de kans om bij te dragen aan ons verhaal.

Ben je enthousiast en denk je dat dit de perfecte stage voor jou is? Of wil je gewoon eens langskomen voor een kop koffie? Reageer dan direct op deze vacature of neem contact op via sollicitatie@notive.nl.

Team Notive er op uit

BIJ NOTIVE HANTEREN WIJ EEN INFORMELE SFEER

Daarom zul je ons dan ook nooit strak in pak zien. We vinden transparantie belangrijk, daarom werken we ook niet in hokjes of kantoortjes. Nee, we zitten gewoon gezellig in een grote ruimte, zo kun je ook altijd makkelijk sparren met elkaar.
Solliciteer direct

ZO BEREIKBAAR 

Parkeer voor de deur zonder parkeerkosten of gedoe. Geen auto? Geen probleem! Vanuit omgeving Rotterdam kun je de sprinter naar Dordrecht pakken. Stap bij station Zwijndrecht uit en loop dan een kleine 10 minuten naar Scheepmakerij 220 Zwijndrecht.

Nieuwste gadgets tot je beschikking

Nieuwste gadgets

Maak gebruik van de nieuwste gadgets, techniek en snufjes.
Gezellig teamweekend

Weekend of Awesomeness

Elk jaar een weekend vol lol, gezelligheid en avontuur.
Dagelijks samen lunchen

Gratis lunch

Geef je lunch door in onze app "Happie" en schuif gelijk aan tafel met je collega’s.
Goed salaris verdienen

Leuke vergoeding

Op basis van skill en ervaring ontvang jij een leuke stagevergoeding.
Teamuitjes

Geweldig team

Wij zijn een divers en gezellig team en gaan dan ook vaak op uitjes.
Werken aan grote projecten

Grote projecten

Blijf geprikkeld en uitgedaagd door onze toffe samenwerkingen terwijl je aan je eigen (school)opdracht werkt.
Wordt marketing stagiair bij Notive!

Kom jij bij ons stage lopen?

Stuur ons je motivatie en CV, we maken graag kennis met je!
Solliciteer hier