IT Innovation Partner

Stage Business Development

Ben jij gefascineerd door de snel evoluerende wereld van IT en wil je jouw passie combineren met een leerzame business development ervaring? Grijp deze kans om als business development stagiair bij ons innovatieve team te duiken en de brug te slaan tussen technologie en business!
  • Loop nu 32-40 uur stage bij Notive
    32- 40 uur
Scroll

Hoe ziet een stage dag eruit bij Notive?

Als stagiair Business Development bij Notive draait alles om het creëren van waarde voor zowel ons bedrijf als onze klanten. Je speelt een cruciale rol in ons streven om zowel strategische als waardevolle oplossingen voor onze klanten te identificeren. Je bent een essentieel onderdeel van onze business development team. Je focust je op het ontdekken en begrijpen van klantbehoeften, het initiëren van nieuwe relaties en het ontdekken van mogelijkheden die échte waarde toevoegen. Je leert de kunst van het luisteren en het stellen van de juiste vragen om de behoeften van klanten te begrijpen. Hierbij word je begeleid en gecoacht door onze ervaren Business Developer.

Je assisteert in het herkennen van potentiële klantbehoeften en zoekt actief naar mogelijkheden om waardevolle oplossingen voor hen te creëren. Je krijgt de kans om verschillende benaderingen en strategieën te verkennen om de beste resultaten voor klanten te behalen. Feedback zie je als een leermoment en een kans om te verbeteren, en je leert hoe je jouw ideeën en oplossingen overtuigend kunt presenteren om echte waarde te bieden.

Bij Notive omarmen we uitdagingen en streven we altijd naar groei. Als business developer stagiair ben je een cruciaal onderdeel van ons team, en je krijgt de kans om je vaardigheden te ontwikkelen, te leren van experts en waardevolle bijdragen te leveren aan ons succes.

DIT BEN JIJ

  • Je hebt kennis en affiniteit met digitale producten / IT
  • Je bent communicatief sterk en wilt leren hoe je innovatieve oplossingen effectief kunt presenteren.
  • Je hebt een positieve instelling en ziet kansen waar anderen obstakels zien.
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en Engels.
  • Je bent gepassioneerd over het creëren van waarde voor klanten en bent enthousiast om je vaardigheden op dit gebied verder te ontwikkelen.

OVER NOTIVE

Als IT Innovation Partner staat innovatie en creativiteit bij ons centraal. Al sinds 2012 gaan we samen met onze partners op zoek naar de beste technische oplossingen voor hen en hun eindgebruikers.

Ons team van technisch architecten, developers en designers is in staat om innoverende en complexe technische mogelijkheden te ontdekken en realiseren. We werken ontzettend hard om de best mogelijke producten op te leveren.

Bij Notive werken we met een geheel eigen werkwijze, gebaseerd op de bekende SCRUM methodiek. Door gebruik te maken van verschillende SCRUM werkwijzen en methoden hebben we een manier ontwikkeld die voor ons en onze partners effectief werkt en kwalitatief hoogstaande producten oplevert.

INTERESSE?

Wij bieden je een unieke kans om je business development vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Je wordt onderdeel van een groeiend team en krijgt de kans om bij te dragen aan ons verhaal.

Ben je enthousiast en denk je dat dit de perfecte stage voor jou is? Of wil je gewoon eens langskomen voor een kop koffie? Reageer dan direct op deze vacature of neem contact op via sollicitatie@notive.nl.

Team Notive op Weekend of Awesomeness uitje

BIJ NOTIVE HANTEREN WIJ EEN INFORMELE SFEER

Daarom zul je ons dan ook nooit strak in pak zien. We vinden transparantie belangrijk, daarom werken we ook niet in hokjes of kantoortjes. Nee, we zitten gewoon gezellig in een grote ruimte, zo kun je ook altijd makkelijk sparren met elkaar.

ZO BEREIKBAAR 

Parkeer voor de deur zonder parkeerkosten of gedoe. Geen auto? Geen probleem! Vanuit omgeving Rotterdam kun je de sprinter naar Dordrecht pakken. Stap bij station Zwijndrecht uit en loop dan een kleine 10 minuten naar Scheepmakerij 220 Zwijndrecht.

Nieuwste gadgets tot je beschikking

Nieuwste gadgets

Maak gebruik van de nieuwste gadgets, techniek en snufjes.
Gezellig teamweekend

Weekend of Awesomeness

Een weekend vol lol, gezelligheid en avontuur.
Dagelijks samen lunchen

Gratis lunch

Geef je lunch door in onze app "Happie" en schuif gelijk aan tafel met je collega’s.
Goed salaris verdienen

Leuke vergoeding

Op basis van skill en ervaring ontvang jij een leuke stagevergoeding.
Teamuitjes

Geweldig team

Wij zijn een divers en gezellig team en gaan dan ook vaak op uitjes.
Werken aan grote projecten

Grote projecten

Blijf geprikkeld en uitgedaagd door onze toffe samenwerkingen terwijl je aan je eigen (school)opdracht werkt.
Wordt Sales stagiair bij Notive!

Kom jij stage lopen bij ons?

Stuur ons je motivatie en CV, we maken graag kennis met je!
Solliciteer direct