IT Innovation Partner

Groen doet Goed

Ga je mee naar buiten met Groen doet Goed?
  • Platform website
    Sketch, Craft CMS, Google Maps
  • Datum project
    2017
Scroll

De opdracht

Het doel van Groen doet Goed is om kinderen kennis te laten maken met groen. De beleving, het motiveren en enthousiasmeren tot een herhaalbezoek staan centraal. We hebben een online platform mogen ontwikkelen waar kinderen geïnspireerd worden met leuke activiteiten die ze samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen doen!

Mockup website Groen doet goed

De oplossing

Groen doet Goed is ontworpen om zo laagdrempelig mogelijk te zijn voor de gebruikers; in dit geval kinderen. Het gebruik van doordachte content en de juiste kleuren zorgt ervoor dat de website voor de doelgroep gebruiksvriendelijk werkt.

Het resultaat

Voorheen was Groen doet Goed een informatieve site. Met de nieuwe site zijn we een andere kant ingeslagen en hebben we het mogelijk gemaakt om door middel van het platform gericht activiteiten aan te bieden aan kinderen. Door middel van een persoonlijk account kunnen activiteiten opgeslagen en gedeeld worden. Het resultaat? Een responsive en vooral gebruiksvriendelijke website die kinderen inspireert om activiteiten te ondernemen in de buurt.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Meer weten over deze case?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.
Neem contact op met Elham!

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk alle projecten