Sfeerplaat van Groen doet Goed. Online platform gemaakt met Craft CMS.

Ga je mee naar buiten met Groen doet goed?

De opdracht

Het doel van Groen doet Goed is om kinderen kennis te laten maken met groen. De beleving, het motiveren en enthousiasmeren tot een herhaalbezoek staan centraal. We hebben een online platform mogen ontwikkelen waar kinderen geïnspireerd worden met leuke activiteiten die ze samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen doen!

Mock-up van Groen doet Goed. Online platform gemaakt met Craft CMS.

Buiten spelen en delen

Groen doet Goed is ontworpen om zo laagdrempelig mogelijk te zijn voor de gebruikers; in dit geval kinderen. Het gebruik van doordachte content en de juiste kleuren zorgt ervoor dat de website voor de doelgroep gebruiksvriendelijk werkt.

Resultaat

Voorheen was Groen doet Goed een informatieve site. Met de nieuwe site zijn we een andere kant ingeslagen en hebben we het mogelijk gemaakt om door middel van het platform gericht activiteiten aan te bieden aan kinderen. Door middel van een persoonlijk account kunnen activiteiten opgeslagen en gedeeld worden. Het resultaat? Een responsive en vooral gebruiksvriendelijke website die kinderen inspireert om activiteiten te ondernemen in de buurt.

Bekijk website

Meer over deze case?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op