IT Innovation Partner

Style4Walls

Style4walls biedt moderne en bijzondere wandbekleding- en decoratie producten aan van verschillende grote merken. Zo kun je makkelijk de wanden in je slaapkamer of huiskamer vernieuwen met decoratieve wand producten. Je kan deze producten in verschillende soorten materialen en afmetingen bestellen op de webshop. Niet alleen in Nederland is Style4walls een succes, maar ook in Duitsland, Engeland, Frankrijk en België heeft het bedrijf een grote naam gekregen.
  • Platform webshop
    Lightspeed
  • Datum project
    Oktober 2020 - Maart 2021
Scroll

De opdracht

Style4walls merkte dat ze met de webshop niet de conversie behaalde waar ze naar streefden. Ze waren op zoek naar een manier om de conversie van hun webshop te verhogen. Aan ons de opdracht om naar het huidige design van de webshop te kijken om te zien waar er verbeterpunten lagen om zo de conversie te verhogen!

Mockup webshop Style4Walls

De oplossing

We zagen dat het design van de homepagina en de productpagina van Style4walls was verouderd, waardoor ons UX team aan de slag is gegaan om het design gebruiksvriendelijker en meer converterend te maken. Zo hebben we de navigatie veranderd en de voordelen van Style4walls duidelijker zichtbaar gemaakt.

Hierdoor kunnen bezoekers van de website makkelijker navigeren naar verschillende pagina's en hoeven ze niet te zoeken naar informatie over bijvoorbeeld verzendtijd, wat zorgt voor een vertrouwelijk gevoel.

Ook de productpagina van de webshop hebben we aangepast. Hier heeft ons development team een calculator ingebouwd waarmee je makkelijk kan berekenen hoeveel vierkante meter decoratie je nodig hebt. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk uitrekenen hoeveel product materiaal ze nodig hebben waardoor ze nog sneller de beslissing tot aankoop kunnen maken. 

Het resultaat

Door belangrijke voordelen uit te lichten in de header kunnen bezoekers van de Style4Walls webshop makkelijker navigeren naar bijvoorbeeld het winkelmandje wat zorgt voor meer conversie.

Ook kunnen bezoekers nu makkelijk uitrekenen hoeveel wanddecoratie ze nodig zullen hebben met de calculator. Door de expertise van onze UX designers heeft de webshop van Style4walls een upgrade gekregen waardoor zij meer conversie kunnen behalen. 

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Heeft jouw webshop ook een upgrade nodig?

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.
Elham helpt je graag verder!

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk alle projecten