Houten Muur Style4Walls

De opdracht

Wat doe je als je de conversie van je webshop wilt verhogen? Het oude design aanhouden of door middel van UX design kijken hoe je meer conversie uit je webshop kunt halen? Wij hebben de webshop van Style4Walls een ‘facelift’ gegeven, zodat ze nog meer conversie kunnen behalen.

Style4walls biedt moderne en bijzondere wandbekleding- en decoratie producten aan van verschillende grote merken. Zo kun je makkelijk de wanden in je slaapkamer of huiskamer vernieuwen met decoratieve wand producten. Je kan deze producten in verschillende soorten materialen en afmetingen bestellen op de webshop. Niet alleen in Nederland is Style4walls een succes, maar ook in Duitsland, Engeland, Frankrijk en België heeft het bedrijf een grote naam gekregen.

Style4Walls Website

Makkelijk de hoeveelheid uitrekenen

Het design van de homepagina en de productpagina van Style4walls was verouderd, waardoor ons UX team aan de slag is gegaan om het design gebruiksvriendelijker en meer converterend te maken. Zo hebben we de navigatie veranderd en de USP’s van Style4walls duidelijker zichtbaar gemaakt.

Ook de productpagina hebben we aangepast. Hier heeft ons development team een calculator ingebouwd waarmee je makkelijk kan berekenen hoeveel vierkante meter decoratie je nodig hebt.

Resultaat

Door alleen belangrijke USP’s uit te lichten in de header kunnen bezoekers van de webshop makkelijker navigeren naar bijvoorbeeld het winkelmandje wat zorgt voor meer conversie. Ook kunnen bezoekers nu makkelijk uitrekenen hoeveel wanddecoratie ze nodig zullen hebben met de calculator.

De vernieuwde webshop check je hier.

Heeft jouw webshop ook een upgrade nodig?

Laat ons jou helpen!

Begin vandaag nog