Houten Muur Style4Walls

De opdracht

Style4walls biedt moderne en bijzondere wandbekleding- en decoratie producten aan van verschillende grote merken. Zo kun je makkelijk de wanden in je slaapkamer of huiskamer vernieuwen met decoratieve wand producten. Je kan deze producten in verschillende soorten materialen en afmetingen bestellen op de webshop. Niet alleen in Nederland is Style4walls een succes, maar ook in Duitsland, Engeland, Frankrijk en België heeft het bedrijf een grote naam gekregen.

Style4walls merkte dat ze met de webshop niet de conversie behaalde waar ze naar streefden. Daarom waren ze op zoek naar een manier om de conversie van hun webshop te verhogen. Aan ons was dus de opdracht om naar het huidige design van de webshop te kijken om te zien waar er verbeterpunten lagen die momenteel zorgen voor minder conversie.

Style4Walls Website

Makkelijk de hoeveelheid uitrekenen

Wij hebben de webshop van Style4Walls een ‘facelift’ gegeven, zodat ze nog meer conversie kunnen behalen. We zagen dat het design van de homepagina en de productpagina van Style4walls was verouderd, waardoor ons UX team aan de slag is gegaan om het design gebruiksvriendelijker en meer converterend te maken. Zo hebben we de navigatie veranderd en de USP’s van Style4walls duidelijker zichtbaar gemaakt. Hierdoor kunnen bezoekers van de website makkelijker navigeren naar verschillende pagina's en hoeven ze niet te zoeken naar informatie over bijvoorbeeld verzendtijd wat zorgt voor een vertrouwelijk gevoel.

Ook de productpagina van de webshop hebben we aangepast. Hier heeft ons development team een calculator ingebouwd waarmee je makkelijk kan berekenen hoeveel vierkante meter decoratie je nodig hebt. Zo kunnen bezoekers nog makkelijker uitrekenen hoeveel product materiaal ze nodig hebben waardoor ze nog sneller de beslissing tot aankoop kunnen maken!

Resultaat

Door alleen belangrijke USP’s uit te lichten in de header kunnen bezoekers van de Style4Walls webshop makkelijker navigeren naar bijvoorbeeld het winkelmandje wat zorgt voor meer conversie. Ook kunnen bezoekers nu makkelijk uitrekenen hoeveel wanddecoratie ze nodig zullen hebben met de calculator.

Door de expertise van onze UX designers heeft de webshop van Style4walls een upgrade gekregen waardoor zij meer conversie kunnen behalen. Zo zie je maar weer dat het gebruiksvriendelijk maken van een webshop een zeer belangrijke rol speelt voor de omzet van je webshop!

Bekijk webshop

Heeft jouw webshop ook een upgrade nodig?

Laat ons jou helpen!

Begin vandaag nog