IT Innovation Partner

Worldwide (CDN)

Worldwide ofwel CDN, staat voor Content Delivery Network. Dit systeem maakt gebruik van het wereldwijde edge-netwerk van Google om content dichter bij gebruikers te brengen. Dit zorgt ervoor dat je websites en apps sneller worden.
  • Globale distributie
    Globale distributie
  • Support Hybride en Multi Cloud architecture
    Support Hybride en Multi Cloud architecture
  • Geoptimaliseerd voor 'Last Mile Performance'
    Geoptimaliseerd voor 'Last Mile Performance'
Scroll

Wat is CDN?

Cloud CDN werkt met de wereldwijde externe HTTP(S)-loadbalancer om content aan uw gebruikers te leveren. Hieronder staan een aantal functionaliteiten van Cloud CDN.

Functionaliteiten

Origin & backend support

Haal inhoud op van elke HTTP-compatibele oorsprong, inclusief Compute Engine, Cloud Storage en Google Kubernetes Engine-backends en oorsprong buiten Google Cloud, zoals storage buckets in andere clouds.

Caching

Configureer caching gedrag per herkomst, zodat je nauwkeurige controle hebt over cache sleutels, TTL's en andere caching functies op basis van het inhoudstype dat wordt aangeboden. Gebruik dynamische compressie om de gegevensgrootte met meer dan 60% te verkleinen en de pagina prestaties te verbeteren.

Route matching & origin selection

Cloud CDN maakt gebruik van Cloud Load Balancing om uitgebreide routerings- en configuratiemogelijkheden te bieden op elke edge-locatie.

Modern protocols

Protocollen zoals TLS versie 1.3, QUIC, Global Anycast komen rechtstreeks ten goede aan de gebruikerservaring door sneller render-blocking webcontent te leveren en de starttijd voor afspelen en het bufferen bij het aanbieden van video's te verkorten.

Logging & Metrics

Begrijp hoe verkeer wordt bediend door Cloud CDN met Cloud Logging en Cloud Monitoring.

Security

Applicaties kunnen gebruikmaken van Managed SSL (TLS)-certificeringen, aanpasbaar SSL-beleid en audit registratie. De integratie van Cloud CDN met Cloud Armor maakt web applicatie-firewall (WAF) en DDoS-mitigation service mogelijk die uw web-apps en -services op Google-schaal verdedigt.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Meer weten?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.

Projecten waar wij trots op zijn

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant