IT Innovation Partner

Kubernetes

Kubernetes is een container-centered management software. Dit open source systeem wordt gebruikt om containerized applicaties te deployen, schalen en managen. Zo kun je development snelheid verhogen en services efficiënter laten draaien.
  • Geautomatiseerde operations
    Geautomatiseerde operations
  • Maakt infrastructuren abstract
    Maakt infrastructuren abstract
  • Service Health Monitoring
    Service Health Monitoring
Scroll

Functionaliteiten

Service Discovery & Load Balancing

Het aanpassen van een eigen toepassing is niet nodig om een ​​onbekend service detectie mechanisme te gebruiken. Kubernetes geeft pods hun eigen IP-adressen en een enkele DNS-naam voor een set pods, en kan de belasting over deze pods verdelen.

Storage Orchestration

Koppel automatisch het opslagsysteem dat je wilt gebruiken, of het nu gaat om lokale opslag, een openbare cloudprovider zoals AWS of GCP, of een netwerkopslagsysteem zoals NFS, iSCI, Ceph, Cinder.

Automated Rollouts & Rollbacks

Kubernetes rolt geleidelijk wijzigingen in jouw applicatie of de configuratie ervan uit, terwijl de status van de applicatie wordt bewaakt om ervoor te zorgen dat niet alle instanties tegelijkertijd worden gedood. Als er iets misgaat, zal Kubernetes de wijziging voor u terugdraaien. Een groeiend ecosysteem van implementatie oplossingen waar je van kunt profiteren.

Automatic Bin Packing

Deze functie plaatst automatisch containers op basis van hun resource-eisen en andere beperkingen, zonder in te leveren op beschikbaarheid. Combineer kritieke en best-effort-workloads om het gebruik te stimuleren en nog meer resources te besparen.

Self-Healing

Herstart containers die uitvallen, vervang en plan containers opnieuw wanneer nodes uitvallen, verwijder containers die niet reageren op uw door de gebruiker gedefinieerde statuscontrole en adverteert ze pas aan klanten als ze klaar zijn om te worden gebruikt.

Secret & Configuration Management

Implementeer en update geheimen en applicatie configuratie zonder je image opnieuw op te bouwen en zonder geheimen in jouw stack configuratie vrij te geven.

Batch Execution

Kubernetes kan ook jouw batch- en CI-workloads beheren en desgewenst containers vervangen die uitvallen.

IPv4/IPv6 dual-stack

Toewijzing van IPv4- en IPv6-adressen aan Pods en Services

Horizontal Scaling

Schaal jouw applicatie op en neer met een eenvoudige opdracht, met een gebruikersinterface of automatisch op basis van CPU-gebruik.

Designed for extensibility

Voeg functies toe aan jouw Kubernetes-cluster zonder de upstream-broncode te wijzigen.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Aan de slag met Kubernetes?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.

Projecten waar wij trots op zijn

Bekijk alle projecten

Misschien vind je dit ook interessant