IT Innovation Partner

Scalability / Serverless

Bij Google Cloud Services kun je ook gebruikmaken van Scalability en Serverless. Scalability is het vermogen om IT resources te vergroten of verkleinen om aan de veranderende vraag te voldoen. Serverless zorgt ervoor dat je sneller naar een native Cloud-applicatie kan ontwikkelen. Benieuwd wat dit voor jou kan opleveren? Lees dan snel verder.
 • Integratie met Google Cloud Services
  Integratie met Google Cloud Services
 • Volledig beheerde infrastructuur
  Volledig beheerde infrastructuur
 • Flexibiliteit en snelheid
  Flexibiliteit en snelheid
Scroll

Scalability

Met scalability heb je de flexibiliteit om resources aan te passen. Daardoor kun je onbenutte resources verwijderen en zo kosten verlagen. Dit gaat niet ten koste van de prestaties of gebruikerservaring. Op dezelfde manier kun je als er veel verkeer op de applicatie komt, ook meer resources toevoegen om de gebruikerservaring te verhogen.

Voordelen

 • Flexibiliteit om resources aan te passen
 • Webapplicatie blijft snel
 • Verlagen van kosten

Serverless

Sneller naar native Cloud-applicaties, het kan met Google Cloud Serverless. Door de snelheid en schaalbaarheid die wordt aangeboden, hoef jij je geen zorgen te maken over het beheer van de infrastructuur.

Volledig beheerde infrastructuur

Geen installatie of onderhoud nodig van serverless infrastructuur. Op basis van het verkeer op de applicatie, schaal je deze gemakkelijk omhoog en omlaag.

Overdraagbaar met containers

Bouw en implementeer serverless applicaties als containers. Daarnaast kun je ook eigen Open Container Initiative-compatibele containers laten draaien.

Integratie met Google Cloud services

Je hebt de mogelijkheid om een integratie te maken met Google zoals videoverwerking, speech-to-text en andere API koppelingen om slimme applicaties te bouwen.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Ook aan de slag met Google Cloud Services?

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.

Projecten waar wij trots op zijn

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant