Isolectra

Isolectra

Isolectra is een technische handelsorganisatie en een begrip in de Nederlandse installatiewereld.
  • Programmeertaal
    Bootstrap, Craft CMS, SASS
  • Datum project
    7 mei 2019 - 14 mei 2019
Scroll

De opdracht

Sinds 2010 zijn ze ook een project-en service organisatie en nemen ze verantwoordelijkheid voor de functionele oplossing. Zo voorkomen ze dat er meer producten worden aangeschaft die in een later stadium toch niet handig blijken te zijn. Isolectra had snel een website nodig om hun concept aan de man te brengen en wij zijn met hen de uitdaging aangegaan!

Mockup website Isolectra

De oplossing

Binnen een strakke deadline van vijf werkdagen hebben we een landingspagina ontworpen, ontwikkeld en gelanceerd waarbij we gebruiksgemak, responsiveness en laadtijden in acht hebben genomen. De website is gefocust op conversie en heeft als doel om gebruikers te activeren om contact op te nemen of een brochure te downloaden.

We hebben hierbij verschillende ontwerptechnieken ingezet die conversie verhogen. Hiernaast hebben we de snelheid van de website geoptimaliseerd, waardoor de website prestaties een 98 scoort op schaal van 100 op Google PageSpeed. Een snelle site voor snel resultaat!

De landingspagina is ontworpen op basis van de bestaande Isolectra huisstijl, waarbij kleuren, fonts en beeldmerken terugkerende elementen zijn. We hebben zelf een template gemaakt voor de website. Hiernaast zijn alle afbeeldingen gecomprimeerd en geoptimaliseerd om de laadtijd en snelheid van de website te verhogen.

Het resultaat

Een landingspagina compleet uitgerust met conversieverhogend design en uitstekende pagespeed scores. We zijn de uitdaging aangegaan om binnen vijf werkdagen een stabiele en functionele landingspagina op te leveren en het project is geslaagd!

Dankzij regelmatige effectieve communicatie tussen ons team van UX-designers en front-end developers en de opdrachtgever hebben we een mooi eindproduct opgeleverd dat aansluit op de wensen en verwachtingen van de klant.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Ook een landingspagina laten bouwen?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.
Neem contact op met Elham!

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk alle projecten