IT Innovation Partner

Fairboost - website

Fairboost ontzorgt beursorganisatoren door exposanten zelf hun stand samen te laten stellen door middel van een digitale web-based tool. Met de door ons gebouwde 3D configurator kunnen exposanten hun stand inrichten en precies zien welke producten ze nodig hebben om te bestellen. 
  • Platform website
    Craft CMS
  • Datum project
    Doorlopend project
Scroll

De opdracht

Fairboost had een website nodig waar de tool tot zijn recht zou komen. Als startup is het niet makkelijk om het vertrouwen te winnen van grote beursorganisaties. Een nette website is daarom zeker een goede start!

Voor Fairboost hebben we een Craft CMS website gebouwd waarbij hun visie nadrukkelijk naar voren zou komen en waar ze hun 3D configurator op kunnen promoten. Het aantrekkelijke beeldmateriaal van Fairboost zorgt ervoor dat we op een pakkende wijze hun verhaal en visie konden presenteren.

Door op de homepage te starten met een herkenbare video en een pakkende oneliner, die direct slaat op de visie van Fairboost, worden beursorganisaties direct gemotiveerd om door te lezen. De homepage oogt, ondanks het bewegende beeld, rustig en straalt vertrouwen uit. 

Mockup website Fairboost

De oplossing

Door het design van de Craft CMS website krachtig en minimalistisch te houden komt de inhoud beter naar voren. Zowel het ontwerp als de code zijn modulair opgebouwd in Craft CMS. Door deze modulariteit heeft Fairboost gemakkelijk de mogelijkheid om content toe te voegen naarmate ze groeien, terwijl de gebruikerservaring gewaarborgd blijft. 

Govert-Jan over de samenwerking: “Ik denk dat wij een aparte samenwerking hebben, omdat we elkaar heel goed kunnen vertellen wat we vinden. Soms heb je wel eens een discussie en dat vind ik juist wel leuk. Dat is goed voor Notive en voor mij, omdat ik denk dat heel veel klanten verwachtingsmanagement heel belangrijk vinden. Zeker in jullie branche. Heel veel mensen hebben geen diepgaande technische kennis om te snappen wat zo’n traject kost qua tijd en geld.

Als je dus samen continue overlegd weet je wat er speelt en word je niet onverwachts overvallen met facturen bijvoorbeeld. Het verwachtingsmanagement bij jullie is dus zeer goed, omdat je samen afstemt wat je kan verwachten en wat je gaat bouwen.”

"Bij Notive zijn de lijntjes heel kort en met Ferry en Mitchell kan ik goed sparren.” - Govert-Jan

Het resultaat

Een modulair opgezette responsive website die mee kan groeien met het succes van de klant. Door de manier waarop we Craft CMS hebben ingezet en ontworpen heeft Fairboost zelf de touwtjes in handen wanneer ze nieuwe content willen toevoegen. Door het inzetten van een schermvullende video op de landingspagina wordt gelijk duidelijk waar Fairboost voor staat.

Het minimalistische design draagt bij aan een prettige user experience, waarbij de aandacht van de gebruiker volledig gevangen wordt door de mooi gepresenteerde content. Ook kunnen ze zelf gemakkelijk content toevoegen in het gebruiksvriendelijke CMS van Craft. Alles wat ze nodig hebben om een gevestigde naam te worden in de beurswereld, in zowel binnen als buitenland!

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Jouw dienst als Lightspeed App aanbieden?

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.
Elham helpt je graag verder!

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk alle projecten