Verschillende stands op een beurs.

Website met Craft CMS voor Fairboost

De opdracht

Fairboost ontzorgt beursorganisatoren door exposanten zelf hun stand samen te laten stellen door middel van een digitale web-based tool. Als startup is het niet makkelijk om het vertrouwen te winnen van grote beursorganisaties. Een mooie website is daarbij alvast een goede start!

Voor Fairboost hebben we een website gebouwd waarbij hun visie nadrukkelijk naar voren zou komen en waar ze hun 3D configurator op kunnen promoten. Hun mooie beeldmateriaal zorgde ervoor dat we op een pakkende wijze hun verhaal en visie konden presenteren. Door op de homepage te starten met een herkenbare video en een pakkende oneliner, die direct slaat op de visie van Fairboost, worden beursorganisaties direct gemotiveerd om door te lezen. De homepage oogt, ondanks het bewegende beeld, rustig en straalt vertrouwen uit.

Mock-up van Fairboost website. Gemaakt met Craft CMS

Zwart op wit

Door het design van de website krachtig en minimalistisch te houden komt de inhoud beter naar voren. Zowel het ontwerp als de code zijn modulair opgebouwd in Craft CMS. Door deze modulariteit heeft Fairboost gemakkelijk de mogelijkheid om content toe te voegen naarmate ze groeien, terwijl de gebruikerservaring gewaarborgd blijft.

Resultaat

Een modulair opgezette responsive website die mee kan groeien met het succes van de klant. Door de manier waarop we Craft CMS hebben ingezet en ontworpen heeft Fairboost zelf de touwtjes in handen wanneer ze nieuwe content willen toevoegen. Door het inzetten van een schermvullende video op de landingspagina wordt gelijk duidelijk waar Fairboost voor staat. Het minimalistische design draagt bij aan een prettige user experience, waarbij de aandacht van de gebruiker volledig gevangen wordt door de mooi gepresenteerde content. Alles wat ze nodig hebben om een gevestigde naam te worden in de beurswereld, in zowel binnen als buitenland!

Bekijk website

ook een eerste website laten bouwen?

Wij gaan graag voor je aan de slag!

Neem contact op