IT Innovation Partner

Webdesign

Een professioneel webdesign is belangrijk om het vertrouwen van bezoekers te winnen. Daarnaast is het belangrijk dat het design van jouw webshop responsive en gebruiksvriendelijk is, zodat klanten makkelijk doelen kunnen bereiken zoals het doen van een aankoop. Wij helpen je met het ontwikkelen van een webdesign waar je echt wat aan hebt!
  • Betere gebruikerservaring
    Betere gebruikerservaring
  • Conversie verhogen
    Conversie verhogen
  • Maatwerk design
    Maatwerk design
Scroll

Wat is webdesign?

Bij het ontwikkelen van een professioneel webdesign spelen een aantal zaken mee zoals UX en UI design. Allereerst wordt er gekeken naar UX design oftewel de gebruiksvriendelijkheid. Kunnen de doelen van je website makkelijk bereikt worden? Of moeten er nog te veel stappen doorlopen worden?

UI design kun je zien als een instrument waarmee je alle informatie die je wilt overbrengen in hapklare brokken presenteert. De interface moet prikkelend zijn en de aandacht van de klant vasthouden zodat de klant overgaat tot actie. Samen vormen deze twee onderdelen de basis van webdesign.

Thema of maatwerk design?

Er zijn een aantal populaire content management systemen (CMS) waar je uit kunt kiezen. Een CMS helpt je bij het maken en beheren van de inhoud van jouw website. Bij CMS'en zoals Craft CMS en Wordpress CMS kun je kiezen uit verschillende thema's om jouw website vorm te geven. Maar welk thema past het beste bij jouw website en bedrijf?

De keuze voor een standaard thema of een aanpasbaar design kan lastig zijn. Het is vergelijkbaar met het bouwen van een huis: wil je een standaard rijtjeshuis of een luxe villa? Bij een aanpasbaar thema kun je verschillende elementen wijzigen en toevoegen. Dit maakt het gemakkelijker om het ontwerp naar jouw wensen en behoeften aan te passen. Bij een maatwerk thema zal er speciaal voor jou een uniek design gemaakt worden. Dit zorgt ervoor dat jouw site echt opvalt en een professionele uitstraling krijgt.

Professioneel maatwerk voor e-commerce

Bij de ontwikkeling van een professioneel platform hoort natuurlijk een maatwerk webdesign dat aansluit bij de huisstijl en identiteit van je bedrijf. Onze UX-experts gaan verder dan de templates die e-commerce platformen zoals Shopify en Lightspeed aanbieden. Wij ontwerpen voor jouw platform een uniek professioneel webdesign dat volledig aansluit bij de branding van je bedrijf. Ook zorgen we dat elk webdesign responsive is, wat betekent dat het design van je webshop zich op dynamische wijze aanpast aan elk mediaformaat. Zo verschijnt jouw site altijd perfect in beeld op elk mogelijk apparaat.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Webdesign laten maken? Start vandaag nog!

Jouw oude webdesign verbeteren of een geheel nieuw webdesign laten ontwerpen? Onze designers kijken graag met jou mee en ontwerpen professionele websites en shops.

Onze webdesign projecten

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant