Sfeerplaat van woningbouw waar stekerbaar installeren wordt toegepast

Stekerbaar installeren Landingspagina

De opdracht

Een website bouwen binnen een week? Voor Isolectra zijn we de uitdaging aangegaan! Binnen een strakke deadline van vijf werkdagen hebben we een landingspagina ontworpen, ontwikkeld en gelanceerd waarbij we gebruiksgemak, responsiveness en laadtijden in acht hebben genomen. De website is gefocust op conversie en heeft als doel om gebruikers te activeren om contact op te nemen of een brochure te downloaden. We hebben hierbij verschillende ontwerptechnieken ingezet die conversie verhogen. Hiernaast hebben we de snelheid van de website geoptimaliseerd, waardoor de website 98 scoort op een schaal van 100 op Google PageSpeed. Een snelle site voor snel resultaat!

Dankzij regelmatige effectieve communicatie tussen ons team van UX-designers en front-end developers en de opdrachtgever hebben we een mooi eindproduct kunnen opleveren dat aansluit op de wensen en verwachtingen van de klant.

Mock-up van de "Stekerbaar installeren"-landingspagina

Focus op de gebruiker

De landingspagina is ontworpen op basis van de bestaande Isolectra huisstijl, waarbij kleuren, fonts en beeldmerken terugkerende elementen zijn.

Hiernaast zijn alle afbeeldingen gecomprimeerd en geoptimaliseerd om de laadtijd en snelheid van de website te verhogen.

Resultaat

Een landingpagina compleet uitgerust met conversieverhogend design en uitstekende pagespeed scores. We zijn de uitdaging aangegaan om binnen vijf werkdagen een stabiele en functionele landingspagina op te leveren en het project is geslaagd!

Bekijk de website

Ook een landingspagina laten bouwen?

We helpen je graag!

Neem contact op