Sfeerplaat van woningbouw waar stekerbaar installeren wordt toegepast

Stekerbaar installeren Landingspagina

De opdracht

Isolectra is een technische handelsorganisatie en een begrip in de Nederlandse installatiewereld. Sinds 2010 zijn ze ook ook een project-en service organisatie en nemen ze verantwoordelijkheid voor de functionele oplossing. Zo voorkomen ze dat er meer producten worden aangeschaft die in een later stadium toch niet handig blijken te zijn waardoor projecten minder tijd en geld kosten.

Isolectra had snel een website nodig om hun concept aan de man te brengen en wij zijn met hen de uitdaging aangegaan! Binnen een strakke deadline van vijf werkdagen hebben we een landingspagina ontworpen, ontwikkeld en gelanceerd waarbij we gebruiksgemak, responsiveness en laadtijden in acht hebben genomen. De website is gefocust op conversie en heeft als doel om gebruikers te activeren om contact op te nemen of een brochure te downloaden. We hebben hierbij verschillende ontwerptechnieken ingezet die conversie verhogen. Hiernaast hebben we de snelheid van de website geoptimaliseerd, waardoor de website 98 scoort op een schaal van 100 op Google PageSpeed. Een snelle site voor snel resultaat!

Mock-up van de "Stekerbaar installeren"-landingspagina

Focus op de gebruiker

De landingspagina is ontworpen op basis van de bestaande Isolectra huisstijl, waarbij kleuren, fonts en beeldmerken terugkerende elementen zijn. We hebben zelf het een template gemaakt voor de website.

Hiernaast zijn alle afbeeldingen gecomprimeerd en geoptimaliseerd om de laadtijd en snelheid van de website te verhogen.

Resultaat

Een landingpagina compleet uitgerust met conversieverhogend design en uitstekende pagespeed scores. We zijn de uitdaging aangegaan om binnen vijf werkdagen een stabiele en functionele landingspagina op te leveren en het project is geslaagd!

Dankzij regelmatige effectieve communicatie tussen ons team van UX-designers en front-end developers en de opdrachtgever hebben we een mooi eindproduct kunnen opleveren dat aansluit op de wensen en verwachtingen van de klant.

Bekijk de website

Ook een landingspagina laten bouwen?

We helpen je graag!

Neem contact op