Klarna Header

Lightspeed app voor Klarna Payments

De opdracht

Al 15 jaar lang maakt Klarna online betalen eenvoudiger voor de consument. Met Klarna kunnen consumenten nu kopen en later betalen. Dagelijks worden er een miljoen transacties volbracht met de betaalmethode van Klarna. Door de samenwerking met zo’n 200.000 webwinkels, waaronder H&M, Adidas, ASOS en Mediamarkt, is het van belang dat het Klarna platform toegankelijk en eenvoudig te gebruiken is.

We hebben een Lightspeed app ontwikkeld voor Klarna Payments, waarmee het betaalsysteem van Klarna eenvoudig in gebruik gesteld kan worden op Lightspeed webshops. Deze app zorgt ervoor dat de betaalmogelijkheden van Klarna (“Pay now”, “Pay later” en “Slice it”) als opties verschijnen in de standaard Lightspeed kassa zodat de consument deze kan gebruiken om te betalen.

Omdat order management onderdeel is geweest van het integratieproces, hebben Lightspeed webshophouders het gemak om vanuit de Lightspeed omgeving al hun zaken te regelen, inclusief het order beheer van al hun Klarna betalingen.

Mockup Trio

Eenvoudig in beheer

Dankzij de naadloze synchronisatie met het portaal kunnen webshop houders orders wijzigen of annuleren in de Lightspeed backend, zonder dit handmatig te hoeven herhalen in het Klarna Order Management portaal. Ook kan de consument kiezen voor Klarna uit alle betaalmogelijkheden van een Lightspeed webshop.

Resultaat

De op maat gemaakte Lightspeed app maakt het mogelijk voor webshop houders om eenvoudig gebruik te maken van de diensten van Klarna. Hiernaast maakt het Klarna Order Management systeem het mogelijk om bestellingen eenvoudig en zelfs per artikel te beheren. Dit scheelt een hoop tijd en webshop houders kunnen nu efficiënter te werk gaan door middel van de door ons gebouwde Lightspeed app!

Download de Klarna App

Meer weten over maatwerk Lightspeed?

We vertellen je er graag meer over!

Neem contact op