IT Innovation Partner

Klarna

Al 15 jaar lang maakt Klarna online betalen eenvoudiger voor de consument. Met Klarna kunnen consumenten nu kopen en later betalen. Dagelijks worden er een miljoen transacties volbracht met de betaalmethode van Klarna. Door de samenwerking met zo’n 200.000 webwinkels, waaronder H&M, Adidas, ASOS en Mediamarkt, is het van belang dat het Klarna platform toegankelijk en eenvoudig te gebruiken is.
  • Programmeertaal
    Lightspeed API, Klarna API
  • Datum project
    Doorlopend project
Scroll

De opdracht

We hebben een Lightspeed app ontwikkeld voor Klarna Payments, waarmee het betaalsysteem van Klarna eenvoudig als optie aangeboden wordt op Lightspeed webshops. Deze app zorgt ervoor dat de betaalmogelijkheden van Klarna (“Pay now”, “Pay later” en “Slice it”) als opties verschijnen in de standaard Lightspeed kassa zodat de consument deze kan gebruiken om te betalen.

Aangezien order management onderdeel is geweest van het integratieproces, hebben Lightspeed webshophouders het gemak om vanuit de Lightspeed omgeving al hun zaken te regelen, inclusief het order beheer van al hun Klarna betalingen.

Mockup Klarna webapplicatie

De oplossing

Dankzij de naadloze synchronisatie met het portaal, kunnen webshophouders orders wijzigen of annuleren in de Lightspeed backend, zonder dit handmatig te hoeven herhalen in het Klarna Order Management portaal.

Consumenten die winkelen op een Lightspeed webshop hebben nu de mogelijkheid om voor Klarna’s afterpay service te kiezen, naast alle betaalmogelijkheden. 

Het resultaat

De op maat gemaakte Lightspeed app maakt het mogelijk voor webshophouders om eenvoudig gebruik te maken van de diensten van Klarna. Hiernaast maakt het Klarna Order Management systeem het mogelijk om bestellingen eenvoudig en zelfs per artikel te beheren.

Dit scheelt een hoop tijd en webshophouders kunnen nu efficiënter te werk gaan door middel van de door ons gebouwde Lightspeed app!

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Ook op zoek naar een Lightspeed app?

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.
Neem contact op met Elham!

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk alle projecten