IT Innovation Partner

Lightspeed - Apps & Integraties

Naast dat Lightspeed alle basis-functionaliteiten te bieden heeft, is er ook een Lightspeed app store met honderden beschikbare apps en integraties. Deze apps, ook wel plugins genoemd, zijn maatwerk oplossingen die de functionaliteiten van het basisplatform aanzienlijk kunnen uitbreiden. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat de app of integratie die je zoekt nog niet bestaat. Dan kun je ervoor kiezen om jouw Lightspeed app te laten ontwikkelen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.
Scroll

Ecwid overname door Lightspeed

In 2021 verwierf Lightspeed het Amerikaanse e-commerceplatform Ecwid, dat klanten de mogelijkheid biedt om snel hun eigen onafhankelijke online bedrijven te starten. Het nieuwste e-commerceproduct van Lightspeed combineert de kenmerkende functies van Ecwid met het oorspronkelijke Lightspeed eCom-platform. Deze integratie opent de deuren voor webshophouders om consumenten wereldwijd te bereiken.

Geef je website een boost!

Als gecertificeerd Lightspeed partner zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk apps en integraties voor Lightspeed. Door jarenlange ervaring met Lightspeed zijn we in staat om innovatieve oplossingen van hoogstaande kwaliteit te leveren. Bekijk onze projecten met Lightspeed eens en ontdek wat we allemaal al hebben gemaakt.

Voorbeelden van Lightspeed app's

Om inzicht te bieden in mogelijke oplossingen, hebben we een aantal Lightspeed apps en integraties op een rijtje voor je gezet. Op zoek naar iets anders? Neem contact met ons op, we bespreken het graag!

Betaalkoppelingen

We ontwikkelen veilige en betrouwbare koppelingen tussen de Lightspeed API en verschillende betaalproviders. De koppeling met Lightspeed wordt omgevormd tot een compacte Lightspeed app.

Kassasysteem integratie

Door het kassasysteem van je fysieke winkel direct te integreren met jouw Lightspeed webshop, houd jij je voorraad altijd up-to-date. Producten worden na afrekenen direct gesynchroniseerd met de digitale voorraad, waardoor je nooit meer verkoopt dan dat je op voorraad hebt.

Boekhouding integratie

Automatiseer je boekhouding door bijvoorbeeld facturen, betalingen en fulfilment naadloos aan te sluiten op jouw Lightspeed webshop met Exact. Wil je een systeem als Exact koppelen aan Lightspeed? Geen probleem, hebben we ervaring mee!

Magazijn en voorraad integratie

We ontwikkelen koppelingen om werkprocessen in magazijn en voorraad te stroomlijnen en te optimaliseren. Voorkom dubbele verkopen of foutieve voorraden met een betrouwbare koppeling tussen jouw Lightspeed shop en leverancier.

De techniek achter onze oplossingen

Om de meeste apps en integraties te kunnen realiseren, ontwikkelen we een maatwerk tussenlaag. Deze tussenlaag wordt ook wel de Notive Middleware genoemd. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld verschillende systemen aan elkaar te koppelen en samen te voegen in één overzichtelijk dashboard of instellingenscherm. Onze middleware is zodanig beveiligd dat we zonder zorgen vertrouwelijke data zoals boekhouding- of betaalgegevens kunnen behandelen en verwerken in onze systemen, waarbij sterk rekening gehouden wordt met de AVG-regelgeving.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Klaar voor een Lightspeed app of integratie?

De mogelijkheden binnen Lightspeed zijn eindeloos: er is altijd wel een oplossing! Dankzij de open structuur van Lightspeed valt er altijd wel wat te sleutelen aan de achterkant van het framework. Merk je dat de basis-functionaliteiten van Lightspeed je te kort schieten? Wil je een maatwerk app of integratie laten bouwen? Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.
Neem contact op met Elham!

Onze Lightspeed apps & integraties

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant