Sfeerplaat van een Van Dort Mode winkel

Van Dort Mode van winkel tot webshop

De opdracht

Van Dort Mode is al sinds 2007 een begrip in Utrecht. Ze verkopen hippe kleding en accessoires en tegenwoordig is het merk uitgegroeid tot een echte allround lifestyle. Van Dort Mode focust zich niet op 1 specifieke doelgroep, maar richt zich op mensen met een specifieke mindset: 'Feel good, spiritualiteit en sportiviteit'.

Naast vier fysieke winkels heeft van Dort Mode ook een online Lightspeed webshop draaiende . Om zowel online als offline verkopen synchroon en up-to-date te houden, heeft Van Dort Mode behoefte aan een sterke koppeling die al haar systemen met elkaar verbindt. Wij hebben voor Van Dort Mode een koppeling mogen ontwikkelen tussen hun Lightspeed webshop en de easyPOS kassasystemen in hun fysieke winkels.

Tijdens dit project hebben wij de kans gekregen om onze innovatie toe te passen binnen de detailhandel. Om de technische communicatie tussen de webshop en het kassasysteem in de winkel te optimaliseren, hebben we ons eigen middleware toegepast in deze technische oplossing. Hierdoor worden alle producten, klantennummers en orders actueel gesynchroniseerd tussen de Lightspeed webshop en easyPOS kassasystemen in de fysieke winkels.

Mock-up van de Van Dort Mode webshop en het easyPOS kassasysteem

Synchronisatie van data

Onze koppeling tussen de Lightspeed webshop en het easyPOS kassasysteem houdt rekening met veranderingen in voorraden of orders en werkt deze op alle platformen bij. Wanneer een product wordt verkocht, zorgt de door ons ontwikkelde middleware ervoor dat de voorraden in alle winkels (zowel online als offline) direct geüpdatet worden en de juiste voorraadstanden communiceert. Een realtime koppeling tussen de webshop en het kassasysteem!

Resultaat

Vier fysieke winkels en een webshop met duizenden items die constant synchroon lopen en verbonden zijn met elkaar. Voorraadstanden en orders zijn zowel online en offline altijd up-to-date en betrouwbaar! Deze volledige automatisering van het voorraadbeheer geeft de medewerkers van Van Dort Mode meer ruimte en tijd voor het uitvoeren van andere zaken.

ook een koppeling tussen jouw systemen?

We beantwoorden graag al jouw vragen.

Neem contact op