IT Innovation Partner

Van Dort Mode

Van Dort Mode is al sinds 2007 een begrip in Utrecht. Ze verkopen hippe kleding en accessoires en tegenwoordig is het merk uitgegroeid tot een echte allround lifestyle. Van Dort Mode focust zich niet op één specifieke doelgroep, maar richt zich op mensen met een specifieke mindset: 'Feel good, spiritualiteit en sportiviteit'.
  • Programmeertaal
    PHP, Symfony, Lightspeed, easyPOS
  • Datum project
    Doorlopend project
Scroll

De opdracht

Naast vier fysieke winkels heeft van Dort Mode ook een online Lightspeed webshop. Om zowel online als offline verkopen synchroon en up-to-date te houden, heeft Van Dort Mode behoefte aan een koppeling die al haar systemen met elkaar verbindt.

Wij hebben voor Van Dort Mode een koppeling mogen ontwikkelen tussen hun Lightspeed webshop en de easyPOS kassasystemen in hun fysieke winkels.

Mockup Van Dort Mode platform

De oplossing

Tijdens dit project hebben wij de kans gekregen om onze innovatie toe te passen binnen de detailhandel. Om de technische communicatie tussen de webshop en het kassasysteem in de winkel te optimaliseren, hebben we ons eigen middleware toegepast in deze technische oplossing. Hierdoor worden alle producten, klantnummers en orders actueel gesynchroniseerd tussen de Lightspeed webshop en easyPOS kassasystemen in de fysieke winkels.

Onze koppeling tussen de Lightspeed webshop en het easyPOS kassasysteem houdt rekening met veranderingen in voorraden of orders en werkt deze op alle platformen bij.

Wanneer een product wordt verkocht, zorgt de door ons ontwikkelde middleware ervoor dat de voorraden in alle winkels (zowel online als offline) direct geüpdatet worden en de juiste voorraadstanden communiceert. Een realtime koppeling tussen de webshop en het kassasysteem!

Het resultaat

Vier fysieke winkels en een webshop met duizenden items die constant synchroon lopen en verbonden zijn met elkaar. Voorraadstanden en orders zijn zowel online en offline altijd up-to-date en betrouwbaar! Deze volledige automatisering van het voorraadbeheer geeft de medewerkers van Van Dort Mode meer ruimte en tijd voor het uitvoeren van andere zaken.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Ook een koppeling tussen jouw systemen?

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.
Neem contact op met Elham!

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk alle projecten