De Heineken Blade biertap voor op de zaak

De opdracht

In het verleden werkten wij al vaker samen met Heineken. Dit keer was de opdracht om een webshop te ontwikkelen waarin men de nieuwe Heineken Blade taps en fusten online kan aanschaffen.

De webshop bevat een aantal unieke elementen. Zo is een van de voorwaarden bij de verkoop van een Blade dat de koper een BTW-nummer op kan geven. Hiermee kan gecontroleerd worden dat de Heineken Blade biertappen op de juiste locaties komen te staan. Ook custom checkout pagina’s en het versnellen van het registratieproces waren belangrijke speerpunten.

De biertap voor op de zaak

Bij het ontwikkelen van de website hebben we het mogelijk gemaakt om aan de hand van het ingevoerde BTW-nummer de persoonlijke gegevens van de klant in te vullen. Dit, maar ook de custom checkout pagina’s voor diverse aangelegenheden en voorraadmanagement, zorgen voor verhoogde gebruiksvriendelijkheid van de Heineken Blade webshop.

Resultaat

De Heineken Blade webshop maakt het mogelijk om jouw eigen Heineken Blade biertap te bestellen. Ons zorgvuldig samengestelde middleware zorgt ervoor dat er koppelingen zijn met 15 webshops en diverse externe systemen zodat communicatie tussen verschillende platformen soepel kan verlopen.

Bekijk website

Ook een gebruiksvriendelijke Lightspeed webshop laten maken?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op