IT Innovation Partner

Lightspeed

Shopify, Woocommerce, Opencart, het zijn allemaal prima e-commerce systemen, maar één steekt er wat ons betreft in gebruiksvriendelijkheid bovenuit: Lightspeed. Als gecertificeerd Lightspeed partner zijn wij een groot fan van de Lightspeed webshop software, voornamelijk doordat het ontzettend gebruiksvriendelijk, schaalbaar en beheerbaar is. Jaarlijks mogen we voor menig aantal klanten Lightspeed webshops of koppelingen bouwen.
 • Gebruiksvriendelijk beheer
  Gebruiksvriendelijk beheer
 • Realtime statistieken
  Realtime statistieken
 • API koppelingen mogelijk
  API koppelingen mogelijk
 • Online in 15 minuten
  Online in 15 minuten
 • App store met plugins
  App store met plugins
 • Abonnementsvorm
  Abonnementsvorm
 • Minder geschikt voor 20.000+ artikelen
  Minder geschikt voor 20.000+ artikelen
Scroll

Wat doet Lightspeed?

Lightspeed e-commerce biedt ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van e-commerce, zonder dat je als webshop houder technische kennis nodig hebt. Met Lightspeed heb je binnen enkele seconden jouw eigen webshop gebouwd, zonder een regel code te hoeven schrijven. Dit voorkomt menselijke fouten in de broncode omdat Lightspeed een closed source platform. Mocht je toch aanpassingen willen doen in de broncode door een developer, dan is dat zeker ook mogelijk.

Overweeg je om Lightspeed als e-commerce software voor jouw nieuwe webshop te gaan gebruiken? Neem dan snel contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat is een Lightspeed website?

Een Lightspeed-website is een geavanceerd e-commerceplatform dat bedrijven in staat stelt om krachtige en professionele webwinkels te creëren en beheren. Met Lightspeed kunnen ondernemers hun producten online presenteren, veilige betalingen accepteren en een naadloze winkelervaring bieden aan klanten. De flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten van een Lightspeed-website maken het de ideale oplossing voor het opbouwen van een succesvolle online aanwezigheid en het laten groeien van je bedrijf.

Wat is Ecwid by Lightspeed? 

In 2021 is Ecwid overgenomen door Lightspeed. Ecwid is een Amerikaans e-commerceplatform dat klanten in staat stelt snel zelfstandige online bedrijven te creëren. Het nieuwste Lightspeed e-commerceproduct integreert de kenmerkende functies van het Ecwid-platform met het oorspronkelijke Lightspeed eCom-platform. De integratie van Ecwid bij Lightspeed zorgt ervoor dat merchants (ofwel de webshophouders) consumenten kunnen bereiken waar ze zich dan ook bevinden. Volgens Lightspeed is de nieuwste versie van Lightspeed eCom is al beschikbaar voor nieuwe klanten. 

Open structuur Lightspeed

Naast het feit dat Lightspeed eenvoudig en simpel in gebruik is, geeft de webshop software voldoende ruimte verder uit te breiden met tools die de webshop optimaliseren. Door de open structuur van Lightspeed is het mogelijk om maatwerk gemaakte plugins of koppelingen toe te passen binnen jouw webshop.

Zo kan je bijvoorbeeld jouw kassa systeem of bezorg applicatie koppelen aan je Lightspeed webshop. Meer over maatwerk binnen Lightspeed lees je op deze pagina.

Lightspeed prijzen

Net zoals andere e-commerce platforms hanteert Lightspeed verschillende prijzen per pakket. Zo heb je bij Lightspeed Venture al voor €19 per maand een webshop, maar wel met een product limiet van 100. De prijs voor het middelste pakket van Lightspeed is €39 per maand, waarbij je al 2500 producten kan verkopen.

Ben je van plan om echt uit te pakken met je webshop, dan is het Unlimited pakket van Lightspeed de beste optie voor jou. Voor de prijs van €99 per maand kan je een robuuste Lightspeed webshop runnen en onbeperkt producten toevoegen.

Voordelen

We zetten de grootste voordelen voor je op een rijtje.

Voorraadbeheer

Manage de voorraad op elk gewenst moment en plan je inkoop efficiënt. Door het gebruik van een Lightspeed webshop kan je gemakkelijk zien hoeveel voorraad je nog hebt en wordt dit afgestemd met bijvoorbeeld het kassasysteem.

Statistieken

Meten is weten, ook online. In het simpele dashboard van een Lightspeed webshop heb je continu inzicht in jouw data en statistieken. Zo breng je jouw online verkopen gemakkelijk naar een hoger niveau!

Omnichannel

Heb je een fysieke winkel naast jouw webshop? Lightspeed is uitermate geschikt voor beide. Ervaar het gemak van online én offline verkopen!

Apps & integraties

Heb je een op maat gemaakte integratie nodig? Geen probleem: Lightspeed is zo ingericht dat het naar jouw wens gemaakt en aangepast kan worden.

Lightspeed custom design

We zijn dus enthousiast over het e-commerce platform Lightspeed en kunnen jouw omgeving inrichten precies zoals jij het wilt. Je kunt bij Lightspeed kiezen voor een aantal betaalde thema's waarin je jouw eigen huisstijl kunt verwerken. Liever een eigen ontwerp laten ontwikkelen? Geen probleem!

Lightspeed biedt de mogelijkheid om een custom webshop design te gebruiken. Wij ontwikkelen de webshop zó, dat deze perfect aansluit op de software van Lightspeed. Zo behoud je wel alle functionaliteiten en voordelen aan de achterkant, maar heb je een eigen uniek ontwerp aan de voorkant.

Lightspeed app's

Onze grootste toevoeging is het ontwikkelen van een op maat gemaakte app voor Lightspeed. Denk hierbij aan een oplossing om het winkelwagen proces inclusief het betalen te kunnen doorlopen in slechts 30 seconden. Zo'n op maat gemaakte app voor Lightspeed hebben we voor Paypal en OK ook mogen ontwikkelen.

Wil je liever jouw voorraad bij een externe partij of inzichtelijk maken en inkopen automatiseren? Alles is mogelijk dankzij de open en modulaire structuur van een Lightspeed webshop.

Voor wie is een Lightspeed webshop geschikt?

Een Lightspeed webshop is geschikt voor mensen die een webshop willen starten, al hebben of op zoek zijn naar een totaal oplossing. Voor grote bedrijven kan Lightspeed ook een oplossing bieden, maar is Lightspeed maatwerk een betere optie.

Wat fijn is aan Lightspeed is dat het een SaaS pakket is, waardoor je niet hoeft te coderen. SaaS betekent software as a service wat betekent dat Lightspeed de webshop zelf host. Met een webshop in Lightspeed kan je dus sneller van start gaan en ben je minder tijd en geld kwijt. 

Je ziet het, de mogelijkheden voor een Lightspeed webshop zijn eindeloos. Jij verzint het en wij maken het. Geen enkele uitdaging is ons te gek en partners zoals OK Betalen en Heineken gingen je al voor.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Een Lightspeed webshop ontwikkelen?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.
Neem contact op met Elham!

Onze Lightspeed projecten

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant