Een Lightspeed webshop laten maken

Lightspeed E-commerce webshop

Elham - 5 minuten leestijd


Magento, Shopify, Woocommerce, Opencart, het zijn allemaal prima e-commerce systemen. Maar één steekt er wat ons betreft in gebruiksvriendelijkheid bovenuit: Lightspeed. Als gecertificeerd partner zijn wij een groot fan van de webshop software, voornamelijk doordat het ontzettend gebruiksvriendelijk, schaalbaar en beheerbaar is. Jaarlijks mogen we voor menig aantal klanten Lightspeed webshops of koppelingen bouwen. Lightspeed eCommerce biedt ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van e-commerce, zonder dat je als webshophouder technische kennis nodig hebt. Met Lightspeed heb je binnen enkele seconden jouw eigen webshop gebouwd, zonder een regel code te hoeven schrijven.

Ondanks dat het eenvoudig en simpel in gebruik is, geeft Lightspeed voldoende ruimte voor complexere omgevingen. Door de open structuur is het mogelijk om op maat gemaakte implementaties of koppelingen toe te passen binnen jouw webshop. Meer over maatwerk binnen Lightspeed lees je op deze pagina.

Voordelen van een Lightspeed webshop

We zetten de grootste voordelen voor je op een rijtje.

We zijn dus enthousiast over het platform Lightspeed, en kunnen jouw omgeving inrichten precies zoals jij het wilt. Je kunt kiezen voor een aantal betaalde thema's waarin je jouw eigen huisstijl kunt verwerken. Liever een eigen ontwerp laten ontwikkelen? Geen probleem! Lightspeed biedt de mogelijkheid om een custom webshop design te gebruiken. Wij ontwikkelen de webshop zó, dat deze perfect aansluit op de software van Lightspeed. Zo behoud je wel alle functionaliteiten en voordelen aan de achterkant, maar heb je een eigen uniek ontwerp aan de voorkant. Maar onze grootste toevoeging is het ontwikkelen van een op maat gemaakte app voor Lightspeed. Denk hierbij aan een oplossing om het winkelwagen proces inclusief het betalen te kunnen doorlopen in slechts 30 seconden, zoals we voor Paypal en OK hebben mogen ontwikkelen. Of wil je liever jouw voorraad bij een externe partij of inzichtelijk maken en inkopen automatiseren? Alles is mogelijk dankzij de open en modulaire structuur van Lightspeed.


Je ziet het, de mogelijkheden binnen Lightspeed zijn eindeloos. Jij verzint het en wij maken het. Geen enkele uitdaging is ons te gek en partners zoals OK Betalen en Heineken gingen je al voor.

Sfeerplaat voor Heineken Blade, webshop gemaakt met Lightspeed en een eigen middleware.

Benieuwd?

Benieuwd naar wat we zoal gedaan hebben in en met Lightspeed?

Projecten bekijken

Meer weten over Lightspeed?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact op