Lightspeed back-end op laptop

Een Lightspeed webshop laten maken

Lightspeed E-commerce webshop

Elham 1
Elham - 5 minuten leestijd


Magento, Shopify, Woocommerce, Opencart, het zijn allemaal prima e-commerce systemen, maar één steekt er wat ons betreft in gebruiksvriendelijkheid bovenuit: Lightspeed. Als gecertificeerd Lightspeed partner zijn wij een groot fan van de Lightspeed webshop software, voornamelijk doordat het ontzettend gebruiksvriendelijk, schaalbaar en beheerbaar is. Jaarlijks mogen we voor menig aantal klanten Lightspeed webshops of koppelingen bouwen.

Lightspeed eCommerce biedt ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van e-commerce, zonder dat je als webshop houder technische kennis nodig hebt. Met Lightspeed heb je binnen enkele seconden jouw eigen webshop gebouwd, zonder een regel code te hoeven schrijven. Overweeg je om Lightspeed als e-commerce software voor jouw nieuwe webshop te gaan gebruiken? Neem dan snel contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Open structuur Lightspeed

Naast het feit dat Lightspeed eenvoudig en simpel in gebruik is, geeft de webshop software voldoende ruimte verder uit te breiden met tools die de webshop optimaliseren. Door de open structuur van Lightspeed is het mogelijk om maatwerk gemaakte plugins of koppelingen toe te passen binnen jouw webshop. Zo kan je bijvoorbeeld jouw kassa systeem of bezorg applicatie koppelen aan je Lightspeed webshop. Meer over maatwerk binnen Lightspeed lees je op deze pagina.


Lightspeed prijzen

Net zoals andere e-commerce platforms hanteert Lightspeed verschillende prijzen per pakket. Zo heb je bij Lightspeed Essential al voor €49 per maand een webshop, maar wel met een product limiet van 250. De prijs voor het middelste pakket van Lightspeed is €89 per maand, waarbij je al 5000 producten kan verkopen. Ben je van plan om echt uit te pakken met je webshop, dan is het Professional pakket van Lightspeed de beste optie voor jou. Voor de prijs van €189 per maand kan je een robuuste Lightspeed webshop runnen en wel 15000 producten toevoegen. Als je geen limiet wilt op het aantal producten dat je wilt toevoegen, kijk dan eens naar een webshop met Shopify.

Voordelen van een Lightspeed webshop

We zetten de grootste voordelen voor je op een rijtje.

Lightspeed custom design

We zijn dus enthousiast over het e-commerce platform Lightspeed en kunnen jouw omgeving inrichten precies zoals jij het wilt. Je kunt bij Lightspeed kiezen voor een aantal betaalde thema's waarin je jouw eigen huisstijl kunt verwerken. Liever een eigen ontwerp laten ontwikkelen? Geen probleem! Lightspeed biedt de mogelijkheid om een custom webshop design te gebruiken. Wij ontwikkelen de webshop zó, dat deze perfect aansluit op de software van Lightspeed. Zo behoud je wel alle functionaliteiten en voordelen aan de achterkant, maar heb je een eigen uniek ontwerp aan de voorkant.

Lightspeed app's

Onze grootste toevoeging is het ontwikkelen van een op maat gemaakte app voor Lightspeed. Denk hierbij aan een oplossing om het winkelwagen proces inclusief het betalen te kunnen doorlopen in slechts 30 seconden. Zo'n op maat gemaakte app voor Lightspeed hebben we voor Paypal en OK ook mogen ontwikkelen. Wil je liever jouw voorraad bij een externe partij of inzichtelijk maken en inkopen automatiseren? Alles is mogelijk dankzij de open en modulaire structuur van een Lightspeed webshop.

Voor wie is een Lightspeed webshop geschikt?

Een Lightspeed webshop is geschikt voor mensen die een webshop willen starten, al hebben of op zoek zijn naar een totaal oplossing. Voor grote bedrijven kan Lightspeed ook een oplossing bieden, maar is Lightspeed maatwerk een betere optie. Wat fijn is aan Lightspeed is dat het een SaaS pakket is, waardoor je niet hoeft te coderen. SaaS betekent software as a service wat betekent dat Lightspeed de webshop zelf host. Met een webshop in Lightspeed kan je dus sneller van start gaan en ben je minder tijd en geld kwijt.

Je ziet het, de mogelijkheden voor een Lightspeed webshop zijn eindeloos. Jij verzint het en wij maken het. Geen enkele uitdaging is ons te gek en partners zoals OK Betalen en Heineken gingen je al voor.

Sfeerplaat voor Heineken Blade, webshop gemaakt met Lightspeed en een eigen middleware.

Benieuwd?

Benieuwd naar wat we zoal gedaan hebben in en met Lightspeed?

Projecten bekijken

Lightspeed webshop bouwen?

Wij helpen jou graag!

Neem contact op