Paypal sfeerplaat van twee personen

op lightspeed webshops met Paypal betalen met een klik

De opdracht

Met meer dan 275 miljoen wereldwijde gebruikers is PayPal een van de meest gebruikte betaalmethoden ter wereld. Doordat je met PayPal heel eenvoudig (internationale) transacties kan uitvoeren is deze betaalmethode erg geliefd onder consumenten. Om het gemak van PayPal ook terug te laten komen op Lightspeed webshops hebben wij een Lightspeed app ontwikkeld die het mogelijk maakt om met één druk op de knop met PayPal te betalen.

Onze unieke Lightspeed plug-in maakt gebruik van een door ons ontworpen middleware oplossing. Deze oplossing maakt het mogelijk om PayPal veilig te gebruiken als betaalmethode bij de standaard checkout-flow of door middel van een one-click checkout button. We hebben de plug-in zo gebouwd, dat deze naadloos aansluit op het Lightspeed platform. Hiernaast hebben we een gebruiksvriendelijk instellingen-scherm ontwikkeld voor de omgeving binnen Lightspeed, waarin webshophouders de instellingen van de PayPal knop kunnen stellen naar hun wensen.

Mock-up met een voorbeeld van de Paypal betaalknop

Veilig en snel betalen met paypal

Onze plug-in maakt het mogelijk om persoons- en adresgegevens vanuit jouw Paypal account te gebruiken tijdens het checkout-proces. Op deze wijze hoeven de gegevens niet nogmaals ingevoerd te worden bij het checkout-proces van de Lightspeed webshop, maar kan de gebruiker met zijn of haar Paypal account inloggen. Dat scheelt weer een hele hoop tijd! Deze persoonsgegevens slaan wij uiteraard niet op in onze plug-in om de privacy van de gebruiker te kunnen waarborgen en te voldoen aan de algemene verordening gegevensbescherming, ofwel AVG.

Resultaat

Dankzij onze koppeling hebben we het mogelijk gemaakt om een bestelling in een Lightspeed webshop direct snel en eenvoudig met Paypal te betalen en hierbij de standaard Lightspeed checkout-flow over te slaan. Hierdoor hebben we de checkout-tijd aanzienlijk kunnen verkorten en is het bestelproces een stuk gebruiksvriendelijker geworden.

Bekijk de plug-in

jouw dienst ook als lightspeed plug-in aanbieden?

We staan je graag te woord over de mogelijkheden en kansen.

Neem contact op