IT Innovation Partner

Middleware

Tot oplossingen komen die je verder brengen dan de standaard antwoorden. Bij Notive knopen we verschillende platformen aan elkaar met applicaties die allerlei vormen en maten kunnen hebben, dit noemen we onze Notive Middleware. Meer weten? Lees dan snel verder!
  • Tijdbesparend
    Tijdbesparend
Scroll

Samen sterker

De software die als brug dient tussen een besturingssysteem en de toepassingen die erop worden uitgevoerd, noemen we middleware. De middleware vertaalt en communiceert tussen de verschillende platformen. Welk platform en toepassingen verbonden moeten worden, dat bepaal jij!

In de praktijk

Onze Notive middleware helpt ons met het realiseren van toffe projecten. Zo hebben we voor onze partner Nic. Oud een middleware ontwikkeld wat draait tussen de webshop van Nic. Oud haar klanten en het Warehouse Fulfillment System van Nic. Oud. Resulterend in een service portaal wat voorziet van directe en duidelijke communicatie.

Voor onze partner Heineken hebben we middleware ontwikkeld wat ervoor zorgt dat met 15 webshops koppelingen zijn en met de desbetreffende externe systemen zodat er gemakkelijk gecommuniceerd kan worden via verschillende platformen. 

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Op zoek naar een middleware oplossing?

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.

Ontdek onze middleware projecten

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant