Sfeerplaat voor de applicatie Rehearse voor iOS en Android.

Repeteer waar en wanneer je maar wilt

De opdracht

De Rehearse app maakt het mogelijk voor koren en zangroepen om liedjes te oefenen ongeacht waar de gebruiker zich bevindt.

We hebben een applicatie ontwikkeld die liedjes kan afspelen en de songtekst hierbij weergeeft. Ook bevat de app een beheermodule die het mogelijk maakt om gebruikers, liedjes en zanggroepen te beheren. Tevens biedt deze module inzicht in het laatste nieuws binnen een zanggroep of koor.

Mock-up van de applicatie Rehearse voor iOS en Android.

Zing, altijd en overal

Koren en zanggroepen kunnen nu eenvoudig vanuit hun eigen omgeving liedjes oefenen, waar en wanneer ze dat willen. De beheerder kan gemakkelijk de gebruikers beheren en wijzigingen aan het repertoire maken. Als extra toevoeging is het voor de beheerder mogelijk om de groep op de hoogte te houden van het laatste nieuws over bijvoorbeeld hun eigen zanggroep.

Resultaat

We hebben de applicatie uitgebracht voor zowel iOS als Android. De app is na lancering in gebruik genomen door diverse zanggroepen en koren. Zij gebruiken de app nog altijd met veel plezier en geven aan dat het oefenen een stuk makkelijker geworden is.

Download app Download app

Meer over deze case?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op