Sfeerplaat voor Blue Water App, applicatie voor iOS en android.

Zeil, reserveer en slaap met Blue Water App

De opdracht

Voor Blue Water App hebben we een mobiele applicatie mogen ontwikkelen die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig via een smartphone een ligplaats in een jachthaven te reserveren. De app bevat ontelbare functionaliteiten. Denk hierbij aan onder andere een plattegrond van de ligplaatsen, het inzien van boekingen, facilitatie van betalingen, vaste ligplaatsen, haven faciliteiten en recensies.

Hiernaast hebben we een managementsysteem ontwikkeld waarmee de havenmeester de gehele jachthaven kan beheren. Dat is wel zo handig.

Mock-up van Blue Water App, applicatie voor iOS en android.

Reserveren en beheren, made easy

Blue Water App maakt het mogelijk om in slechts enkele handelingen op een smartphone een ligplaats in een haven naar keuze te reserveren. Ook biedt het de mogelijkheid voor een havenmeester om zijn of haar jachthaven te beheren en automatiseren.

Om het gebruiksgemak te verhogen hebben wij deze app zowel visueel als technisch volledig vernieuwd. Ook is nagedacht over de hoeveelheid onderhoud die hierbij nodig is. Dit is mogelijk gemaakt door zo min mogelijk verschil te laten ontstaan tussen de diverse platformen.

Resultaat

Door de ontwikkeling van de app is in 2018 een resultaat behaald van 35.000 gebruikers. In sommige maanden steeg het aantal gebruikers zelfs met 2000 of meer.

Download app Download app
Portretfoto van Chris Drent van Blue Water App

Chris Drent

De complexe techniek vertaald naar een super gebruiksvriendelijke app, super!

Ook een mobiele app laten ontwikkelen?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op