IT Innovation Partner

Blue Water App

Zeil, reserveer en slaap met Blue Water App
  • Programmeertaal
    Codelgniter, Doctrine, ReactNative, Stripe
  • Datum project
    Doorlopend project
Scroll

De opdracht

Voor Blue Water App hebben we een mobiele applicatie mogen ontwikkelen die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig via een smartphone een ligplaats in een jachthaven te reserveren.

De app bevat ontelbare functionaliteiten. Denk hierbij aan onder andere een plattegrond van de ligplaatsen, het inzien van boekingen, facilitatie van betalingen, vaste ligplaatsen, haven faciliteiten en recensies.

Hiernaast hebben we een managementsysteem ontwikkeld waarmee de havenmeester de gehele jachthaven kan beheren. Dat is wel zo handig.

Mockup Blue Water App

De oplossing

Blue Water App maakt het mogelijk om in slechts enkele handelingen op een smartphone een ligplaats in een haven naar keuze te reserveren. Ook biedt het de mogelijkheid voor een havenmeester om zijn of haar jachthaven te beheren en automatiseren.

Om het gebruiksgemak te verhogen hebben wij deze app zowel visueel als technisch volledig vernieuwd. Ook is nagedacht over de hoeveelheid onderhoud die hierbij nodig is. Dit is mogelijk gemaakt door zo min mogelijk verschil te laten ontstaan tussen de diverse platformen.

“De complexe techniek vertaald naar een super gebruiksvriendelijke app, super!” - Christiaan Drent

Het resultaat

Door de ontwikkeling van de app is in 2018 een resultaat behaald van 35.000 gebruikers. In sommige maanden steeg het aantal gebruikers zelfs met 2000 of meer.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Ook een mobiele app laten bouwen?

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.
Neem contact op met Elham!

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk alle projecten