Volledige technische ontzorging vor Tailie

Altijd de perfecte pasvorm zonder zorgen

De opdracht

Door middel van Tailie bestel je nooit meer de verkeerde kledingmaat. Dankzij het Tailie Paspoort kan jij jouw kledingmaten online opslaan en gebruiken tijdens het bestellen van nieuwe kleding. Dit was de wens van Tailie, een wens die Notive mocht uitvoeren op technisch vlak. Een behoorlijke uitdaging!

Tailie is een app die ontworpen is door Born05 en ontwikkeld is door ons. In de applicatie kan de gebruiker zich opmeten, door op zijn eigen foto's volgens een specifieke instructie meepunten te plaatsen. Door middel van de Tailie's berekeningen kan dan de perfecte maat gevonden worden.

De website en app van Tailie

Nooit meer slecht passende kleding

Wij hebben vanuit een bestaand prototype het complete Tailie ecosysteem opgebouwd, waarin brands hun kleding kunnen invoeren, hiervoor de juiste maten worden gecalculeerd en winkels gebruik kunnen maken van deze data om de Tailie plugin aan te bieden. Hiermee kunnen gebruikers inloggen en met hun Tailie Paspoort (in de app gemaakt) de juiste kledingmaat krijgen.

Resultaat

Een app die gebruikersgemak biedt voor de gebruiker en een portal dat door Tailie zelf gebruikt kan worden. Het is mogelijk om voor een kledingstuk exact de juiste maat te krijgen, met een uitwerking welke schaalbaar is en meerdere van deze complexe formules gelijktijdig kan uitvoeren. Samen vinden we jouw perfect passende kledingstuk in een handomdraai!

Meer over deze case?

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Neem contact op