IT Innovation Partner

Craft CMS partner voor onderhoud en beheer

Bij Notive begrijpen we de unieke eigenschappen en uitdagingen van Craft CMS. Onze ervaring, weerspiegeld in onze diverse portfolio en maakt ons tot experts op het gebied van op maatwerk oplossingen. Van eenvoudige contentwebsites tot complexe e-commerce platforms, ons team heeft de kennis en vaardigheden om elk Craft CMS-project een succes te maken.
Scroll

Craft CMS beheer en onderhoud makkelijk gemaakt

Als Craft CMS partner richten we ons op het beheren en onderhouden van websites die gebouwd zijn met Craft CMS. We zijn al sinds 2012 de experts in Craft CMS en bieden een breed scala aan diensten om de prestaties, veiligheid en functionaliteit van je Craft CMS-website te optimaliseren. Denk aan: 

Regelmatig onderhoud en updates

om de website soepel en veilig te laten draaien.

Technische ondersteuning

voor problemen en vragen.

Ontwikkeling van maatwerkfunctionaliteiten

Waaronder ontwikkeling van custom plug-ins, webapplicaties, en integratie met externe systemen. 

Technische SEO-optimalisatie

 om de online zichtbaarheid te verbeteren.

Back-up en disaster recovery 

om gegevensverlies te voorkomen.

Performance tuning 

om de laadtijden en gebruikerservaring te verbeteren.

Door samen te werken met Notive als Craft CMS partner, ben je verzekerd van een professionele, betrouwbare en efficiënte website die bijdraagt aan je bedrijfsgroei.

Craft CMS website laten maken

We gaan verder dan Craft CMS 

De digitale wereld verandert constant, en wij veranderen mee. Onze flexibele aanpak en capaciteit om ons aan te passen aan nieuwe uitdagingen zorgen ervoor dat jouw website niet alleen vandaag, maar ook morgen succesvol blijft.

Transparantie in alles wat we doen

Wij geloven in open communicatie met onze partners. Ons team houdt je op de hoogte van alle werkzaamheden en biedt duidelijke, begrijpelijke adviezen voor de ontwikkeling en optimalisatie van jouw website.

Craft CMS partner

Ga voor gemak met onze expertise

Bij Notive combineren we technische expertise met strategisch inzicht om jouw Craft CMS-website optimaal te laten presteren. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw online aanwezigheid kunnen versterken.

Onze Craft CMS projecten

Bekijk alle projecten

Dit moet je ook weten!