IT Innovation Partner

Managed Kubernetes Environments

Google Kubernetes Engine is een simpele manier om Kubernetes automatisch te deployen, schalen en managen. Het wordt gebruikt om bijvoorbeeld een continuous delivery pipeline te creëren, werk te verdelen en het deployen/runnen van applicaties. Meer weten? Lees dan snel verder.
  • Continue delivery pipelines
    Continue delivery pipelines
  • Workloads migreren
    Workloads migreren
  • Applicaties implementeren en uitvoeren
    Applicaties implementeren en uitvoeren
Scroll

Enkele functionaliteiten

Serverless Kubernetes Experience on Autopilot

Dit is een hands-off, volledig beheerd Kubernetes-platform dat de onderliggende reken infrastructuur van de cluster beheert. Zo hoef je niet iets te configureren of te controleren, en heb je toch een complete Kubernetes-ervaring.

Er wordt per pod gefactureerd en betaal je dus alleen voor actieve pods. Zo bespaar je tot wel 85% op het gebied van resource- en operationele efficiëntie.

Container-Native Networking & Security

Particuliere netwerk clusters in GKE kunnen worden beperkt tot een privé-eindpunt of een openbaar eindpunt waartoe alleen bepaalde adressen toegang hebben.

GKE Sandbox voor de standaardmodus biedt een tweede verdedigingslaag tussen gecontaineriseerde workloads op GKE voor verbeterde workload beveiliging. GKE-clusters ondersteunen inherent Kubernetes Network Policy om verkeer te beperken met firewallregels op podniveau.

Prebuilt Kubernetes Applications & Templates

Krijg toegang tot bedrijfsklare container oplossingen met vooraf gebouwde implementatie sjablonen, met overdraagbaarheid, vereenvoudigde licentieverlening en geconsolideerde facturering.

Dit zijn niet alleen container afbeeldingen, maar open source, door Google gebouwde en commerciële applicaties die de productiviteit van ontwikkelaars verhogen.

Pod & Cluster Autoscaling

Google Kubernetes Engine implementeert de volledige Kubernetes-API, automatische schaling in vier richtingen, release channels, ondersteuning voor meerdere clusters en schaalt tot 15.000 nodes. Automatische schaling van horizontale pods kan worden gebaseerd op CPU-gebruik of aangepaste statistieken.

Cluster autoscaling werkt per node-pool en verticale pod-autoscaling analyseert continu het CPU- en geheugengebruik van pods, waarbij CPU- en memory requests automatisch worden aangepast.

Automated tools for easily migrating workloads

Migrate to Containers maakt het snel en eenvoudig om traditionele applicaties weg van virtuele machines naar containers te moderniseren.

De unieke geautomatiseerde aanpak haalt kritieke applicatie-elementen uit de VM, zodat je die elementen eenvoudig kunt invoegen in containers in GKE- of Anthos-clusters zonder de VM-lagen (zoals Guest OS) die overbodig worden met containers.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Ook een Managed Kubernetes Environment?

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.

Projecten waar wij trots op zijn

Bekijk alle projecten

Misschien vind je dit ook interessant