IT Innovation Partner

Integratie Partner

Breid je applicaties uit en automatiseer processen. Je hebt een sterke digitale omgeving gecreëerd voor je bedrijf maar dit kan nog verder uitgebreid worden. Op maat gemaakte applicaties en modules zorgen voor de juiste uitbreiding. Op zoek naar een integratie partner? Wij helpen je verder!
Scroll

Onze diensten

Custom module en app development
Payment integrations development

Haal meer uit je bestaande systemen

Als integratie partner helpen wij om de efficiëntie binnen jouw bedrijf te verbeteren. Het is niet ongewoon dat bedrijven gebruik maken van talloze tools en systemen om hun werkzaamheden uit te voeren. Maar al deze losstaande systemen kunnen een behoorlijke barrière vormen voor jouw medewerkers.

Wij helpen je bij het samenvoegen van deze verschillende systemen, waardoor het voor jouw team eenvoudiger wordt om taken uit te voeren en toegang te krijgen tot relevante informatie. Zo heb je minder tijdverlies en lagere kans op fouten.

Voordelen

Kostenbesparing

Het is belangrijk om de potentiële kostenbesparingen op de lange termijn te overwegen. Als integratie partner kunnen wij immers de integratie van nieuwe software of systemen coördineren, wat leidt tot een betere efficiëntie van het gehele bedrijf. Dit kan je helpen om kosten te besparen op de lange termijn.

Snellere groei

Als integratie partner dragen we bij aan de groei van jouw bedrijf. Zo creëren we naadloze en goed geïntegreerde workflows die helpen om de groei van jouw bedrijf te versnellen. Zo hebben je managers en werknemers meer tijd om zich te richten op taken die daadwerkelijk bijdragen aan de groei van het bedrijf.

Betere klantenservice

Het leveren van uitstekende klantenservice is cruciaal voor bedrijven die willen groeien. Als integratie partner kunnen wij bijdragen aan het verbeteren van de klantervaring door verschillende systemen en tools met elkaar te laten communiceren en automatiseren. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten snel en eenvoudig geholpen worden, wat uiteindelijk zal leiden tot een hogere klanttevredenheid en hogere klantloyaliteit.

Verkorte check-out tijd door direct snel en eenvoudig te betalen met PayPal in Lightspeed webshop

In de praktijk

Door meerdere betaalmogelijkheden toe te voegen aan je webshop, zullen klanten gemakkelijker producten op je webshop kopen. Zo hebben wij voor onze partner Paypal een Lightspeed app ontwikkeld. De unieke Lightspeed plug-in is ontwikkeld met onze Notive middleware. Zo kunnen klanten gemakkelijk direct betalen met Paypal op een Lightspeed webshop.
Meer over dit project

Payment Integrations development

Wij ondersteunen in het uitbreiden van je betaalservice met onze payment integrations! Een payment integration legt de connectie tussen een betaalprovider en een bestaande applicatie. Payment integrations worden ontwikkeld door middel van een API koppeling.

Dit zorgt ervoor dat je betaalmogelijkheden zoals iDeal of Klarna kunt toevoegen aan je e-commerce webshop, abonnementen, dienst of andere vormen van een applicatie met een digitale transactie.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Wij kijken verder dan je digitale vraagstuk

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.

Onze integratie projecten

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant