IT Innovation Partner

API koppelingen & systeem integraties

Als je een koppeling of integratie wilt ontwikkelen, komt er vaak een maatwerk tussenlaag aan te pas om systemen aan elkaar te koppelen. De tussenlaag die wij ook wel de Notive middleware noemen, bouwen wij goed beveiligd zodat we vertrouwelijke data zoals boekhouding- of betaalgegevens makkelijk kunnen behandelen en verwerken in onze systemen. Hierbij houden we sterk rekening met de AVG wet- en regelgeving. Door een integratie te bouwen kun je systemen samenvoegen waardoor je processen automatiseert wat veel tijd en geld bespaart. We vertellen je graag alles over de voordelen van systeem integraties en koppelingen!
Scroll

Bedrijfsprocessen automatiseren door een integratie

Moet je op dit moment nog te veel stappen doorlopen met bijvoorbeeld je boekhouding of het up-to-date houden van je voorraad? Door het bouwen van een koppeling of integratie met bijvoorbeeld Exact kan dit verholpen worden. Ook hebben we ervaring met het integreren van kassasystemen, magazijn en voorraad waardoor je dubbele verkopen en foutieve voorraden voorkomt. Ook kunnen wij integraties bouwen waarmee je makkelijk artikelinformatie bij verschillende leveranciers kan opvragen en dit automatisch kan doorzetten. 

Als je systemen op elkaar wilt laten aansluiten, kan dit worden gedaan met een API-koppeling. Die dient als communicatiestuk tussen de twee systemen en brengt de data van het ene naar het andere systeem. Meer weten over systeem integraties door een API-koppeling? Wij vertellen je er graag meer over!

Een betaalkoppeling bouwen

Door het bouwen van een betaalkoppeling kan je een betalingsmogelijkheid zoals Ideal toevoegen aan een webshop en dit kan de markt waarop de betaalkoppeling wordt aangeboden zeer vergroten. Zo hebben wij een betaalkoppelingen gemaakt voor bijvoorbeeld Klarna met platforms als Lightspeed en Shopify.

Een integratie bouwen in een e-commerce platform

Tegenwoordig kan je in veel e-commerce platforms koppelingen of integraties bouwen. Zo hebben we in Lightspeed bijvoorbeeld al veel betaalkoppelingen mogen maken. Ook voor Shopify kunnen we integraties en apps ontwikkelen die processen automatiseren. Daarnaast is het ook mogelijk om een Bol.com of Amazon koppeling te laten bouwen om zo vanaf één plek je verkopen en voorraad te beheren.

Integratie voorraden en productinformatie

Integreer jouw werkprocessen met elkaar zodat magazijn en voorraad naadloos op elkaar aansluiten. Voorkom hierdoor foutieve voorraden of dubbele verkopen door een koppeling tussen je webshop en leverancier. Voer je alle productinformatie nu nog handmatig in? Je kan via een integratie ervoor zorgen dat je deze informatie zo kan overnemen van een andere website of systeem!

Integreer fysieke kassasystemen

Heb je een fysieke winkel? Integreer dan je kassasysteem met je webshop zodat alle voorraad realtime beschikbaar is en je dubbele verkopen voorkomt. Na het afrekenen worden jouw producten direct gesynchroniseerd met je digitale voorraad!

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Een systeemintegratie laten bouwen?

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.
Neem contact op met Elham!

Onze API-koppelingen / integratie projecten

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant