IT Innovation Partner

Begin een e-commerce webshop

Heb je een bedrijf en verkoop je producten? Dan is een professionele webshop cruciaal om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Ook als je al een fysieke winkel hebt, kun je een webshop laten bouwen die gekoppeld is aan jouw huidige kassasysteem. Zo wordt alle voorraad realtime bijgehouden. Er zijn veel verschillende platform onafhankelijke oplossingen die wij kunnen aanbieden voor bedrijven die willen beginnen met e-commerce. Wil je meer weten over wat een e-commerce webshop voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!
Scroll

Verschillende platforms

Als je een webshop wilt laten bouwen voor e-commerce, kan je kiezen voor verschillende platforms. De bekendste platformen voor het bouwen van een website zijn Shopify, Lightspeed en Magento 2. Stuk voor stuk zijn het allemaal professionele platforms, maar toch passen ze ieder bij verschillende soort bedrijven.

Wil jij graag weten welk e-commerce platform het beste bij jouw bedrijf past? Plan dan een vrijblijvende e-commerce intake in met een van onze specialisten!

Voordelen

24/7 open

Klanten kunnen elk moment van de dag shoppen op je webshop.

Groter publiek

Met een webshop kun je meer mensen bereiken en vergroot je je naamsbekendheid.

Makkelijk assortiment uitbreiden

In een fysieke winkel heb je niet alle ruimte om eindeloos producten neer te stallen. Met een webshop kun je wel je assortiment zonder extra kosten uitbreiden.

Verkoopproces automatiseren

Klanten kunnen zelf producten bestellen en afrekenen. Dat scheelt jou weer tijd en moeite.

Kassasysteem koppelen

Stel, je hebt een goed werkend kassasysteem in je winkel waarmee je alle verkopen bijhoudt en ook de voorraad controleert. Waarom zou je dan een ander systeem moeten kopen dat aansluit op jouw webshop? Dat hoeft ook niet, want bij Shopify, Lightspeed en Magento kan je jouw kassasysteem koppelen aan je webshop.

Hierdoor is de voorraad in je fysieke winkel niet alleen realtime, maar ook die van jouw website! Bekijk onze projecten eens om te ontdekken voor wie wij al allemaal kassasystemen hebben mogen koppelen aan webshops!

Maatwerk design

De uitstraling van jouw webshop is erg belangrijk. Een bezoeker kan al binnen enkele seconden bepalen of hij jouw webshop professioneel of uitnodigend genoeg vindt. Dit speelt een grote rol in het aankoopproces van klanten. Des te belangrijker is het om een gevoel van herkenning en professionaliteit te laten zien in het design van jouw webshop.

Een maatwerk thema design die geheel aansluit bij je huisstijl is cruciaal om jouw branding naar buiten te brengen. Onze experts designen en ontwikkelen maatwerk thema designs voor webshops die volledig aansluiten op jouw branding. Wil jij opvallen met een unieke maatwerk webshop volledig in jouw huisstijl? Wij ontwikkelen het voor je.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Klaar voor een e-commerce webshop?

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.
Neem contact op met Elham!

Onze e-commerce webshops

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant