IT Innovation Partner

Payment Integrations Development

Met de groei van het digitale aanbod groeit het aantal digitale transacties hard mee. Zo wordt het belang van meerdere en verschillende betaalopties voor de consument steeds belangrijker. Zij bepalen wat op dat moment voor hen het beste uitkomt. Later betalen is nu ook via andere opties dan een creditcard mogelijk door betaaldiensten zoals Klarna. Lees hier meer over de mogelijkheden met payment integrations development en hoe wij jou verder kunnen helpen!
Scroll

Elke betaalmogelijkheid

Volgens onderzoek van het CBS is in 2022 de aankoop van digitale producten een stuk toegenomen. Denk bij digitale producten aan streaming films, internet abonnementen maar ook kaartjes voor culturele- en sportevenementen. Hier is daarom van belang om genoeg in te spelen op digitale transacties. Dit kan met payment integrations development. Hiervoor ontwikkelen wij de koppelingen voor bedrijven die online financiële diensten aanbieden op verschillende e-commerce platformen zoals Lightspeed en Shopify.

In de praktijk

Zo hebben wij in de praktijk voor onze partners al verschillende koppelingen kunnen ontwikkelen. Voor Klarna Payments hebben we een Lightspeed app ontwikkeld waarmee het betaalsysteem van Klarna eenvoudig gebruikt kan worden op Lightspeed webshops. Lightspeed webshop eigenaren kunnen nu gemakkelijk Klarna als betaaloptie toevoegen in hun webshop. 

Voor onze partner PayPal hebben we een unieke Lightspeed plug-in gebouwd met een door ons ontworpen middleware oplossing. Hierdoor is het mogelijk om PayPal veilig te gebruiken als betaalmethode bij de standaard checkout-flow of door middel van een one-click checkout button. Deze plug-in sluit naadloos aan op het Lightspeed platform.

Sta jij straks ook tussen namen als PayPal en Klarna? Wij helpen je met het ontwikkelen!

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Wij helpen je graag verder met payment integrations ontwikkelen

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.

Bekijk onze payment intergration projecten

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant