IT Innovation Partner

Custom Module / App development

Webshops op huidige e-commerce platformen zoals Shopify, Lightspeed of WooCommerce kunnen uitgebreid worden met apps uit de appstore. Net zoals apps op je telefoon kunnen deze gedownload en toegepast worden. Echter, kan het (net zoals op je telefoon) wel eens zijn dat wat je zoekt er niet tussen zit. Meerdere platformen samenvoegen, uitbreiden met transport- of betaalmogelijkheden, wij zijn dé integratie partner om jou hierbij te helpen.
Scroll

Automatiseer processen

Wij als multi-platform integration partner maken het mogelijk om verschillende software applicaties aan elkaar te knopen. Maak processen gemakkelijker door gewenste systemen en applicaties toe te voegen naar jouw behoefte. Data hoeft hierdoor niet meer handmatig verwerkt te worden van één systeem naar het ander, want onze koppelingen sluiten wij naadloos aan op elkaar.

Transport/verzendopties toevoegen in je webshop

Met de groei van digitale aankopen is het van belang dat je klant zijn gewenste manier van transport kan selecteren. Hiervoor zijn shipment integrations belangrijk. Wij ontwikkelen de koppeling tussen e-commerce platform als Shopify en Lightspeed, order management systemen, shipping software en het transportbedrijf. Hierdoor wordt het gemakkelijk voor gebruikers van deze systemen om hun gewenste transport leveranciers toe te voegen, waardoor het aanbod voor hun klanten ook weer toe neemt.

Creëer meer loyaliteit

Integreer je bestaande platform met loyaliteitsprogramma’s zoals een CRM systeem. Creëer gestroomlijnde loyaliteitsprogramma’s voor je klanten. Maak het makkelijker voor klanten om te zien waar hun bestellingen zijn, geef automatisch updates of door beloningen te verzilveren over verschillende platformen.

Maak betalen gemakkelijk

Om online betalingen te doen in Nederland is een IDIN verificatie nodig. Wij ontwikkelen voor onze partners veilige IDIN koppelingen voor integraties tussen platformen en betaalsystemen. Zo kunnen klanten gemakkelijk veilige transacties doen op webshops met deze koppeling. 

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Op zoek naar een integratie partner?

Ons team van digitale architecten, developers en designers staat klaar voor je.
Elham helpt je graag verder!

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant