IT Innovation Partner

Mobile apps

Als we denken aan mobiele apps, denken we vaak aan games en sociale media. Maar wist je dat mobiele apps een enorme impact kunnen hebben op de groei van jouw bedrijf? Ontdek waarom mobiele apps tegenwoordig zo belangrijk zijn en wat de voordelen voor jouw bedrijf kunnen zijn!
  • Groter bereik
    Groter bereik
  • Betere gebruikerservaring
    Betere gebruikerservaring
  • Meer klantenbinding
    Klantenbinding
Scroll

Mobiele app laten ontwikkelen?

Mobiele apps kunnen een uitbreiding zijn van je marketingcommunicatie. Zo kan een app push notificaties versturen naar je klanten waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste producten, speciale aanbiedingen of andere updates.

Op deze manier kun je klanten meer verbonden en geïnformeerd krijgen met je bedrijf. Wij helpen je verder met het ontwikkelen van een app!

Groter bereik

Als je naar de tijd kijkt die mensen op hun mobiel doorbrengen, zie je dat meer dan 80% van die tijd wordt besteed aan apps. Dat betekent dat als je geen app hebt, je een groot publiek misloopt.

Door een app aan te bieden, vergroot je niet alleen je bereik, maar creëer je ook een handige manier voor klanten om met je bedrijf in contact te blijven.

Betere gebruikerservaring

Mobiele apps zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en bieden daardoor een betere gebruikerservaring dan mobiele websites. In tegenstelling tot mobiele websites, zijn mobiele apps speciaal ontworpen voor het beste gebruik op mobiele apparaten.

Ze maken gebruik van de verschillende sensoren, functies en mogelijkheden die beschikbaar zijn op jouw smartphone. Hierdoor werken mobiele apps intuïtiever en efficiënter dan mobiele websites.

Klantenbinding

Door het gebruik van gegevens zoals aankoopgeschiedenis, zoekopdrachten en browservoorkeuren kunnen push notificaties worden gepersonaliseerd. Door gerichte push berichten te sturen die relevant zijn voor specifieke klanten, kun je hun aandacht vasthouden zonder dat ze zich gestoord voelen.

Persoonlijke marketing daarentegen kan worden gebruikt om gepersonaliseerde e-mails, aanbiedingen en campagnes te ontwikkelen die aansluiten bij de specifieke voorkeuren van elke klant. Dit kan helpen om klanten te laten terugkeren naar jouw bedrijf en hen te overtuigen om regelmatig nieuwe producten of diensten te kopen.

Web based apps en native apps

Als je overweegt om een mobiele app te ontwikkelen, kun je kiezen tussen twee soorten apps: web based apps en native apps. Een web based app is een mobiele website die toegankelijk is via je browser op een mobiel apparaat.

Het grootste voordeel hiervan is dat het gemakkelijker en goedkoper is om te ontwikkelen dan native apps en het werkt op alle platformen. Denk bijvoorbeeld aan een klantenservice chatbot, die automatisch antwoord kan geven en relevante doorverwijzingen adviseert.

Native apps daarentegen zijn speciaal gebouwd voor een bepaald platform (zoals iOS of Android) en bieden daardoor vaak meer functies en een betere prestatie. Heb jij een tof idee voor een mobiele app? Ontdek de verschillen tussen web apps en native apps.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Begin een samenwerking waar je écht wat aan hebt

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk alle projecten

Op zoek naar meer innovatie?