IT Innovation Partner

Eenvoudig deuren openen met Blue Water App

Met een steeds groter groeiend aantal gebruikers, wordt Blue Water App op steeds meer havens gebruikt. We zijn de applicatie constant aan het doorontwikkelen en verbeteren, waarbij ook nieuwe koppelingen en integraties worden toegepast.
  • Programmeertaal
    React Native, Python, PHP, Salto API
  • Datum project
    April 2019 - doorlopend
Scroll

De opdracht

Naast de integratie van het Blue Water Pay systeem, waarmee havenmeester eenvoudig reserveringen en betalingen kunnen administreren. Hebben we onlangs ook een integratie met Salto Systems geïmplementeerd. Om het boeken van een ligplaats in een haven nóg gebruiksvriendelijker te maken, hebben we een koppeling ontwikkeld tussen de mobiele applicatie van Blue Water APP en de sloten van Salto Systems.

Deze integratie biedt gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig met de applicatie deuren te openen die voorzien zijn van een Salto slot. De integratie laat havenmeesters zelf bepalen wie er toegang heeft tot hun haven. Door middel van persoonlijke en unieke toegangscodes, weten havenmeesters altijd welke bezoekers aanwezig zijn op de haven.

Mockup Blue Water App Salto

De oplossing

Wanneer de gebruiker een voor het eerst een lighaven boekt in de Blue Water App, krijgt hij of zij een unieke toegangscode toegewezen. Deze code is vervolgens te gebruiken op alle jachthavens die gebruik maken van de Salto sloten, indien de gebruiker een actieve boeking heeft.

Wanneer de reservering is afgelopen, wordt de toegangscode direct op inactief gezet binnen het systeem van de betreffende haven. Dit houdt in dat de gebruiker maar één enkele code hoeft te onthouden! De toegangscode is ook nog eens eenvoudig terug te vinden in de app.

“De complexe techniek vertaald naar een super gebruiksvriendelijke app, super!” - Christiaan Drent

Het resultaat

Voor Blue Water App is het een mooie toevoeging om een nieuwe dienst aan te bieden in de app, wat hun unieker maakt. Met de koppeling tussen Blue Water App en Salto Systems, kunnen gebruikers en havenmeesters genieten van een veilige, goed beveiligde haven! 

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Uitbreiden met een app?

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.
Neem contact op met Elham!

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk alle projecten