IT Innovation Partner

Shipment Integrations

Het koppelen van je webshop met verzendbedrijven, dat verstaan we onder een shipment integrations. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld DHL, UPS, PostNL, etc. Ook weten hoe je dit voor je bedrijf kunt inzetten en wat de voordelen zijn? Lees dan snel verder.
  • Automatiseren van werkprocessen
    Automatiseren van werkprocessen
  • Verzendlabels genereren
    Verzendlabels generen
  • Real-time tracking
    Real-time tracking
Scroll

Verzendlabels

Een shipment integratie kan verzendlabels genereren en direct doorsturen naar een verzendbedrijf. De koppeling zorgt ervoor dat de benodigde data wordt aangeleverd. Zo verklein je de kans op foutieve data en bespaart het tijd.

Real-Time tracking

Veel verzendbedrijven kunnen je voorzien van real-time tracking van je pakketten. Je weet precies in welke fase je pakket zich bevindt, wat de vervolgstappen zijn en wat de levertijd is.

Adres check

Een shipment integratie kan ook checken of het door de klant ingevulde adres ook daadwerkelijk bestaat. Zo voorkom je dat pakketten kwijt raken of onbedoeld geretourneerd worden.

Bezorgopties

Een verzendbedrijf kan soms ook bezorg-opties bieden via de shipment integratie. Zo kan een klant bijvoorbeeld kiezen om een bezorg-plek af te spreken als hij/zij niet thuis is op moment van levering.

Een andere optie is bijvoorbeeld het selecteren van een pakketpunt in de buurt waar de klant de bestelling kan ophalen.

Onze business developer gaat graag met je in gesprek

Op zoek naar een Shipment Integration?

Onze business developer bespreekt graag de mogelijkheden.
Neem contact op met Elham!

Projecten waar wij trots op zijn

Bekijk alle projecten

Mogelijk vind je dit ook interessant