Lightspeed apps & integraties

Geef je Lightspeed webshop een boost met een app of integratie

Elham - 4 minuten leestijd


Lightspeed is een e-commerce platform dat op zichzelf al veel te bieden heeft. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld een thema en de gebruiksvriendelijke backend van het platform, heb je binnen een handomdraai een mooie webshop online staan. Naast alle basis-functionaliteiten dat het Lightspeed platform te bieden heeft, is er ook een Lightspeed app store met honderden beschikbare apps en integraties. Deze apps, ook wel plugins genoemd, zijn maatwerk oplossingen die de functionaliteiten van het basisplatform aanzienlijk kunnen uitbreiden. Veel van deze apps kun je gratis of tegen een kleine prijs installeren in je webshop. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat de app of integratie die je zoekt nog niet bestaat. Dan kun je ervoor kiezen om jouw oplossing te laten ontwikkelen. Wil je een Lightspeed app, integratie of koppeling laten bouwen? Lees dan verder.

Als gecertificeerd Lightspeed partner zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk apps en integraties voor Lightspeed. Door jarenlange ervaring met dit platform zijn we in staat om innovatieve oplossingen van hoogstaande kwaliteit te leveren.

Wat we zoal doen

Om inzicht te bieden in mogelijke oplossingen hebben we een aantal apps en integraties op een rijtje voor je gezet. Op zoek naar iets anders? Neem contact met ons op en we bespreken het graag.

DE TECHNIEK ACHTER ONZE OPLOSSINGEN

Om de meeste apps en integraties te kunnen realiseren ontwikkelen we een maatwerk tussenlaag. Deze tussenlaag, ook wel de Notive Middleware genoemd, maakt het mogelijk om bijvoorbeeld verschillende systemen aan elkaar te koppelen en samen te voegen in één overzichtelijk dashboard of instellingenscherm. Onze Middleware is zodanig beveiligd dat we zonder zorgen vertrouwelijke data zoals boekhouding- of betaalgegevens kunnen behandelen en verwerken in onze systemen, waarbij sterk rekening gehouden wordt met de AVG regelgeving.


De mogelijkheden binnen Lightspeed zijn eindeloos: er is altijd wel een oplossing! Dankzij de open structuur van Lightspeed valt er altijd wel wat te sleutelen aan de achterkant van het framework. Merk je dat de basis-functionaliteiten van Lightspeed je te kort schieten? Wil je een maatwerk app of integratie laten bouwen? Neem contact met ons op.

Card Paypal2

Paypal Express als Lightspeed app

De Lightspeed app die het mogelijk maakt om met één druk op de knop met PayPal te betalen.

Case bekijken

Meer weten over Lightspeed apps en integraties

We gaan graag met je rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op